Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Οπαδός άφησε… κληρονομιά στην ομάδα του!!

Το πρώτο που σκέφτεται κανείς όταν ξέρει ότι θα πεθάνει είναι η οικογένειά του. Για κάποιους όμως -όπως ο Τζον Μπέρμαν- η ομάδα τους είναι «οικογένεια». Γι’ αυτό δεν την ξεχνούν ούτε… στη διαθήκη τους

Οπαδός άφησε… κληρονομιά στην ομάδα του!
Υπάρχουν οπαδοί που υποστηρίζουν ότι θα ‘ναι δίπλα στην ομάδα τους «και στην άλλη ζωή». Υπάρχουν άλλοι που την ενισχύουν οικονομικά με κάθε τρόπο. Και υπήρξε και ένας -πιθανότατα και ο μοναδικός- που συνδύασε αυτά τα δυο: Ο Τζον Μπέρμαν!

Επί πολλά χρόνια ο συγκεκριμένος εργάτης σιδηροδρόμων δεν ήταν «άρρωστος» μονάχα με τη Λέιτον Όριεντ. Ήταν και πραγματικά άρρωστος, δίνοντας μεγάλη μάχη με την επάρατη νόσο. Όταν ωστόσο νικήθηκε απ’ αυτή -μόλις στα 55 του χρόνια τον περασμένο Μάιο- φρόντισε να μην ξεχάσει την ομάδα που λάτρεψε.

Μέσω της διαθήκης του λοιπόν, της άφησε… κληρονομιά 150.000 λιρών (περίπου 181.000 ευρώ)!

Δίνοντας στον σύλλογο μια τεράστια ανάσα στην προσπάθεια ν’ ανέβει απ’ την League 1. Οδηγώντας τον στην απόφαση να του αφιερώσει το σαββατιάτικο παιχνίδι με την Πίτερμπορο. Και σπρώχνοντας τον πρόεδρο, Μπάρι Χερν, να δηλώσει συγκινημένος:

«Είναι μια πολύ όμορφη χειρονομία από τον Τζον πού ήταν, απ’ όλες τις απόψεις, ένας αξιόλογος άνθρωπος. Ήταν ένας πραγματικός οπαδός της Λέιτον Όριεντ. Το ποσό που άφησε, θα κρατήσει ζωντανή την αφοσίωσή του και θα βοηθήσει την ομάδα που τόσο παθιασμένα υποστήριζε να συνεχίσει να μεγαλώνει». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: