Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Οι ταμπέλες κάνουν το παιχνίδι!!

Ο Politically Correct σχολιάζει για το πώς οι... πονηροί κάνουν παιχνίδι με τις πολιτικές ταμπέλες και γιατί ο καθένας δηλώνει πως είναι ό,τι θέλει, ασχέτως με το τι πραγματικά είναι... Λένε οι μάγκες της “Χρυσής Αυγής” ότι εμείς δεν είμαστε ακροδεξιοί. Επειδή το λένε ισχύει; Το ίδιο θα πει ο σκεπτόμενος ότι δεν ισχύει ακόμα κι αν έλεγαν “είμαστε ακροδεξιοί”.
Τι πλάκα είναι αυτή να ορίζονται όλα με το στόμα; Σου λένε οι άλλοι Εμείς είμαστε ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή; Σοσιαλιστικό κίνημα. Με τα λόγια μπορείς να λες ό,τι θες. Στην πράξη τι είσαι; Άσε ότι οι πασοκατζήδες και στο μπλαμπλα τους δεν δείχνουν ότι έχουν κάποια σχέση με το σοσιαλισμό.
Εμείς είμαστε αριστεροί, λένε οι του ΣΥΡΙΖΑ. Και πού το ξέρω; Δεν μου φθάνει που το λένε. Και ο Τσοχατζόπουλος λέει Είμαι Αθώος. Είναι; Πιθανόν να είναι δέκα φορές περισσότερο ένοχος απ'όσο τον έχει η δικαιοσύνη. Άλλος, όμως, λέει δεν έχω καμμία σχέση με το φόνο.
Μιλάμε σοβαρά. Δεν είναι κακό να είναι κάποιος αριστερός, ακροαριστερός, δεξιός, ακροδεξιός, κεντρώος, κεντροδεξιός, κεντροαριστερός, σέντερ-φορ, δεξί μπακ, ακραίος φορ, κυνηγός κρούσης, μεσοεπιθετικός, μεσοαμυντικός. Το κακό είναι οι αξιόποινες πράξεις του.
Κι όμως παίζουν ρόλο οι ταμπέλες. Μ'αυτές, τις ταμπέλες, κάνουν παιχνίδι οι πονηροί. Γιατί; Επειδή έχει φάει τη φόλα το ακροατήριο. Ότι ο δηλών αριστερός, ευρωπαϊστής, εθνικιστής, ρεαλιστής, λαϊκιστής, κρατιστής, αντικρατιστής, αντιφασίστας, αντιπαπάρας είναι πράγματι αυτό που λέει.
Εγώ τι λέω; Αν πας στο ΚΚΕ με το μηχάνημα θα πάθεις την πλάκα της ζωής σου. Ποιο “μηχάνημα”; Αυτό το προχωρημένο αξονικό εργαλείο που σου βρίσκει ποιος πράγματι είσαι. Καθίζεις στην ηλεκτρονική καρέκλα τον άλλον και το “ψαχτήρι” σου λέει ότι ένα άλφα ποσοστό μελών του ΚΚΕ είναι φόρα παρτίδα φασισταριό του κερατά. Κι αν ψάξεις εκατό μέλη της Χρυσής Αυγής, δεν θα είναι έκπληξη να προκύψει το άλλο τρελλό: ένα άλφα ποσοστό εμπνέονται από τα κομμουνιστικά ιδεώδη και από δικό τους λάθος αντί να βρεθούν στη “Χρυσή Αυγή” έπρεπε να στρατολογηθούν στο ΚΚΕ.
Νίκος Καραγιαννίδης, δημοσιογράφος, δημιουργός της εφημερίδας «Φίλαθλος»
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: