Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Καλτσας: «Να έχουμε ανάλογη συνέχεια»

Το σύνθημα της νίκης έδωσε ο Νίκος Καλτσάς ενόψει της αναμέτρησης της Βέροιας με τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Καλτσας: «Να έχουμε ανάλογη συνέχεια»
Να συνεχίσουν τα καλά αποτελέσματα θέλουν στη Βέροια, η οποία στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής θα αντιμετωπίσουν τον Λεβαδειακό. Η συγκέντρωση είναι το κλειδί της εν λόγω αναμέτρησης όπως δήλωσε ο Νίκος Καλτσάς.

Ο επιθετικός της «βασίλισσας του βορρά» τόνισε ότι έχουν αποδείξει ότι μπορούν να παίρνουν βαθμούς στο τέλος του πρωταθλήματος και αυτό θέλουν να συνεχίσουν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για τη Βέροια: «Πιστεύω ότι έχουμε μπει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, αφού έχουν μείνει πέντε παιχνίδια. Από την πλευρά μας, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι ως το τέλος γιατί ειδικά στα τελευταία ματς έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να μαζέψουμε βαθμούς. Τα καταφέραμε αρκετά καλά όμως η συνέχεια πρέπει να είναι ανάλογη».

Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: «Είναι μία έμπειρη ομάδα που ξέρει να αγωνίζεται σε τέτοια κρίσιμα ματς. Έχει αποδείξει ότι μέσα στην έδρα της έχει κερδίσει δυνατούς αντίπαλους, σε αντίθεση με τα εκτός έδρας παιχνίδια. Πιστεύω ότι μέσα στην έδρα της είναι πολύ καλή».

Για το τι πρέπει να έχει η Βέροια για να πάρει αυτό που θέλει: «Έχουμε δουλέψει αυτές τις μέρες σε θέματα τακτικής με τον προπονητή. Πρέπει να έχουμε και συγκέντρωση 100% για να μπορέσουμε να φύγουμε με θετικό αποτέλεσμα από τη Λιβαδειά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: