Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

«Αξίζαμε να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ»

Αιχμές για τη διαιτησία της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΝΚ άφησε ο τεχνικός της ομάδας των βορείων προαστίων, Ηλίας Παπαθεοδώρου.

«Αξίζαμε να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ»
Η Νέα Κηφισιά ηττήθηκε στην παράταση στην έδρα του ΠΑΟΚ και ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά το τέλος της αναμέτρησης είχε παράπονα από τους διαιτητές του αγώνα.

Ο προπονητής της ομάδας των βορείων προαστίων αναφέρθηκε και στη βράβευση του Σούλη Μαρκόπουλου συγχαίροντας παράλληλα τον έμπειρο τεχνικό για τη νίκη του «Δικεφάλου του Βορρά».

«Μπράβο στον κ. Μαρκόπουλο για την νίκη. Ήταν μια ωραία μέρα για τον ΠΑΟΚ που ξέρει να τιμά το παρελθόν και να τιμά τα πρόσωπα που έχουν μεγαλώσει αυτή την ομάδα. Ο κόσμος νομίζω πως είδε ωραίο μπάσκετ και το ευχαριστήθηκε. Τόσο για το θέαμα όσο και για εναλλαγές στο σκορ. Είχαμε πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο και δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα μας. Ο ΠΑΟΚ άνοιξε όμως το παιχνίδι και η διαφορά πήγε στους 9 πόντους. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πάθος και ένταση και η εμφάνιση δεν μας αφήνει ικανοποιημένους με βάση το αποτέλεσμα. Γυρίσαμε το παιχνίδι και κάναμε μια εξαιρετική εμφάνιση. Αποτελεί μάθημα αυτή η ήττα και μέτρησαν κάποια σφυρίγματα. Είδαμε τάκλιν και αντιαθλητικά. Απαιτούμε σεβασμό στην ομάδα μας. Αξίζαμε να κερδίσουμε αυτό το ματς. Τι άλλο να κάνουμε; Πιστεύω πως αξίζαμε να κερδίσουμε. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τον τρόπο που αντιμετωπιστήκαμε. Δεν λέω πως χάσαμε από την διαιτησία αλλά έπαιξε ρόλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παπαθεοδώρου.

Ο Μιχάλης Κακιούζης από την πλευρά των παικτών τόνισε: «Ήταν πολύ ιδιαίτερη μέρα για τον ΠΑΟΚ. Είμαι χαρούμενος γιατί βρεθήκαμε σε αυτή τη χρονική στιγμή να παίζουμε με τον ΠΑΟΚ. Θέλω να συγχαρώ ΠΑΟΚ για την μέχρι ώρας πορεία του. Καταφέραμε να γυρίσουμε ένα παιχνίδι που ήμασταν 16 πόντους πίσω. Το παιχνίδι ήταν θέμα τύχης, όπως δεν έβαλε ο Βασίλιεβιτς, έτσι έβαλε και ο Χαραλαμπίδης στο τέλος. Έχουμε 4 παιχνίδια ακόμα, πρέπει να τερματίσουμε στην 5η θέση ώστε να επιστρέψουμε σε αυτό το γήπεδο.. Για μένα ήταν πολύ καλό παιχνίδι και ήταν κρίμα που δεν ήρθαν παραπάνω άτομα στο γήπεδο. Για μένα νίκησε ο πιο τυχερός. Θεωρώ πως το φάουλ στον Λιακόπουλο στο τέλος ήταν 100%. Η άποψη μου είναι πως ήταν καθαρό φάουλ. Όλοι κάνουμε λάθη, δεν λέω πως υπήρχε δόλος. Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι, απλά τα ξεκάθαρα φάουλ πρέπει να δίνονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: