Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Σίλντενφελντ: «Δεν ασχολούμαι…»

Πρόωρη είναι η όποια μεταγραφολογία γύρω απ' το όνομά του, όπως τόνισε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, καθώς το μόνο που τον απασχολεί είναι να συνεχίσει να βοηθάει τον Παναθηναϊκό.

Σίλντενφελντ: «Δεν ασχολούμαι…»
Μπορεί να υπάρχουν διάφορες φήμες για το μέλλον του, ωστόσο ο Γκόρντον Σίλντενφελντ παραμένει προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του με τον Παναθηναϊκό και δεν ασχολείται με το τι... κυκλοφορεί!

Ο Κροάτης στόπερ μίλησε για την αγχωτική νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης (3-1), χαρακτήρισε τη ρεβάνς με τον ΟΦΗ ως το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς, ενώ αποθέωσε τον Μπεργκ για τις... αποδείξεις που δίνει εντός γηπέδου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σίλντενφελντ:

Για την αγχωτική νίκη επί του Παναθηναϊκού: "Ανησύχησα λίγο μετά το 1-1 αλλά τελικά κάναμε τη δουλειά μας σωστά και πήραμε τη νίκη παρότι δεν παίξαμε πολύ καλά. Ο στόχος είναι οι 3 βαθμοί σε κάθε ματς για να μπούμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις στα πλέι οφ. Δεν θέλουμε να έχουμε μεγάλη διαφορά από τις άλλες ομάδες».

Για τη ρεβάνς με τον ΟΦΗ: "Μέχρι τότε είναι ένας μήνας. Αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε με νίκες. Να είμαστε υγιείς και όταν έρθει η στιγμή για τη ρεβάνς να τα δώσουμε όλα για την πρόκριση γιατί για μας θα είναι το πιο σημαντικό ματς όλης της χρονιάς".

Για τον Μπεργκ και τα γκολ του: "Τι να πω εγώ για τον Μάρκους; Μιλάει στο γήπεδο. Βλέπετε ότι είναι εξαιρετικός και βοηθάει την ομάδα".

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον των Λάτσιο και Τζένοα: "Δεν θέλω να μιλήσω τώρα. Στόχος μου είναι να είμαι συγκεντρωμένος και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

Δεν υπάρχουν σχόλια: