Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

«Παιχνίδι-γιορτή με τον Παναθηναϊκό»

Σαν… γιορτή αντιμετωπίζουν στον Ίκαρο το επικείμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Χαλκίδα και ο Θανάσης Γιαπλές εξήγησε τους λόγους.

«Παιχνίδι-γιορτή με τον Παναθηναϊκό»
Ο Ίκαρος φιλοξενεί την Κυριακή (23/03, 15:00) στη Χαλκίδα τον Παναθηναϊκό για την 22η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών με τον προπονητή των γηπεδούχων, Θανάση Γιαπλέ να κάνει λόγο για ένα παιχνίδι-γιορτή για την ομάδα του αλλά και για τους φιλάθλους αυτής.

«Είναι ένα παιχνίδι-γιορτή όχι μόνο για την ομάδα μας, αλλά για ολόκληρη την πόλη. Οι Χαλκιδαίοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και παίκτες κορυφαίου επιπέδου. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε με την ανταγωνιστικότητα μας να τους κάνουμε να χαρούν ένα όμορφο ματς», είπε ο Χαλκιδαίος κόουτς και πρόσθεσε:

«Σε τέτοιους αγώνες, δεν υπάρχει το βαθμολογικό άγχος και αυτό που θες, είναι να τσεκάρεις την ετοιμότητα της ομάδας σου σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού με έναν αντίπαλο ο οποίος ποιοτικά είναι πολύ ανώτερος».

Από την πλευρά των παικτών, ο Ράιαν Ρίτσαρντς, σχολίασε: «Όλοι γνωρίζουμε το «μέγεθος» του αντιπάλου μας και την μεγάλη του ποιότητα. Αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, είναι να βελτιώσουμε ορισμένες αδυναμίες μας, εν' όψει των τεσσάρων τελευταίων αγώνων που θα κρίνουν το μέλλον μας στην κατηγορία. Το τελευταίο διάστημα έχουμε αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα τραυματισμών και είναι σημαντικό για μας να μείνουμε υγιείς σε αυτό το κρίσιμο σημείο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: