Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Ζαχαράκης: «Δύσκολο παιχνίδι, αλλά χρειαζόμαστε τους βαθμούς»

Δύσκολη χαρακτήρισε την αναμέτρηση κόντρα στην Ξάνθη ο Μανώλης Ζαχαράκης, ο οποίος ωστόσο τόνισε πως αν ακολουθήσουν τις οδηγίες του προπονητή τους θα πάρουν τη νίκη.

Ζαχαράκης: «Δύσκολο παιχνίδι, αλλά χρειαζόμαστε τους βαθμούς»
Τις προσωπικές μονομαχίες πρέπει να προσέξουν στον Πανιώνιο, ενόψει της αναμέτρησης με την Ξάνθη στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, σύμφωνα με τον Μανώλη Ζαχαράκη.

Ο αμυντικός της ομάδας της Νέας Σμύρνης τόνισε πως αν μπουν στον αγωνιστικό χώρο δυνατά και ακολουθήσουν τα όσα τους έχει πει ο προπονητής τους θα πάρουν τη νίκη.

Ακόμη, ο Ζαχαράκης τόνισε πως η νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό έχει δώσει ώθηση στην ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για τη νίκη επί του Λεβαδειακού: «Ήταν μια νίκη που τη χρειαζόμασταν βαθμολογικά και ψυχολογικά. Μπήκαμε από την αρχή πολύ δυνατά, ξέραμε τι θέλαμε από το παιχνίδι. Προσπαθούμε να συγκεντρώσουμε και άλλους βαθμούς έτσι ώστε να φτάσουμε στο στόχο της παραμονής».

Για τον αγώνα με την Ξάνθη: «Η Ξάνθη χρειάζεται το παιχνίδι, αλλά και εμείς χρειαζόμαστε τους βαθμούς. Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί στις προσωπικές μονομαχίες και αν είμαστε όπως πρέπει και όπως μας έχει πει ο προπονητής μας πιστεύω πως θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν ξέρουμε ακόμα που θα κριθεί η παραμονή. Πρέπει να μπούμε δυνατά και να διεκδικήσουμε το παιχνίδι».

Για το τι ξεχωρίζει από την Ξάνθη: «Η Ξάνθη έχει δείξει πως είναι καλή στα Πηγάδια. Έχει καλή επιθετική γραμμή με τον Σολάρι, ο οποίος έχει πετύχει πολλά γκολ. Όπως είπα, αν είμαστε συγκεντρωμένοι και όπως μας έχει πει ο προπονητής μας θα είμαστε καλά».

Για το τι πρέπει να κάνουν για να αποφύγουν ανάλογη εμφάνιση με το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο: «Στον Ατρόμητο δεν ήμασταν στη μέρα μας. Πιστεύω ότι η νίκη επί του Λεβαδειακού έδωσε μεγάλη ώθηση στην ομάδα και θα εμφανιστούμε τελείως διαφορετικοί απ' ότι στον αγώνα με τον Ατρόμητο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: