Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Ιγκόρ: «Δεν ξέρω ακόμα αν θα μείνω»

Αινιγματικός εμφανίστηκε για το μέλλον του στον Πανθρακικό ο Ιγκόρ, μετά τη νίκη της ομάδας του με σκορ 2-1 επί του ‘Αρη για την 30ή αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ιγκόρ: «Δεν ξέρω ακόμα αν θα μείνω»
Δεν έδωσε σαφείς απαντήσεις ο Ιγκόρ, όσον αφορά το μέλλον του στον Πανθρακικό, μετά τη σημαντική νίκη με σκορ 2-1 της ομάδας του επί του Άρη για την 30ή αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

«Δεν αρχίσαμε καλά, αλλά στο δεύτερο βελτιωθήκαμε και το γκολ ήρθε. Παιχνίδι με το παιχνίδι θα δούμε που θα καταλήξουμε κι αν μπορέσουμε να μείνουμε έκτοι στη βαθμολογία θα είναι ιδανικό. Νιώθω πολύ καλά για τα δέκα γκολ που έφτασα κι ελπίζω να σκοράρω περισσότερα στη συνέχεια. Έχουμε κάνει συζητήσεις με την ομάδα για να μείνω αλλά ακόμη δεν ξέρω. Πάντως, είμαι χαρούμενος εδώ».

Την ίδια ώρα, ο άλλος σκόρερ της ομάδας, Μολίνα, δεν έκρυψε τη χαρά του για το πρώτο του τέρμα στο πρωτάθλημα αλλά ξεκαθάρισε πως προέχει το καλό του συλλόγου και μετά η προσωπική του επιτυχία:

«Το παιχνίδι ήταν δύσκολο και ο Άρης μας προβλημάτισε. Όμως κάναμε καλή δουλειά. Είναι το πρώτο μου γκολ και είμαι χαρούμενος, αλλά προέχει η νίκη της ομάδας μου. Παίζουμε κοιτάζοντας αγώνα με τον αγώνα. Πλέον στόχος μας είναι να πάρουμε δώδεκα πόντους σε τέσσερα παιχνίδια που μένουν. Έχουμε δυνατή προσωπικότητα στην έδρα μας και στο συγκεκριμένο ματς θα μπορούσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να σκοράρουμε περισσότερα τα τέρματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: