Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Παπαδόπουλος: «Η ευθύνη είναι όλη δική μου»

Την ευθύνη της ήττας του Άρη στην Κομοτηνή, απέναντι στον Πανθρακικό, ανέλαβε ο Σούλης Παπαδόπουλος, τονίζοντας πως αν ήταν άλλος στη θέση του θα είχε ήδη αποχωρήσει.

Παπαδόπουλος: «Η ευθύνη είναι όλη δική μου»
Πικραμένος από την ήττα του Άρη στην Κομοτηνή εμφανίστηκε ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Ο τεχνικός των «κίτρινων», στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, στάθηκε στα λάθη που έγιναν με αποτέλεσμα ο Πανθρακικός να «γυρίσει» το ματς.
Τέλος, τόνισε πως αναλαμβάνει την ευθύνη της ήττας λέγοντας πως αν στην θέση του βρισκόταν άλλος προπονητής θα είχε αποχωρήσει εδώ και καιρό.

Αναλυτικά:

«Υπεύθυνος είναι πάντα ο προπονητής για όλα. Για την επόμενη μέρα θα δούμε… Σίγουρα όμως θα υπάρχει και επόμενη και μεθεπόμενη και ο Άρης θα βρίσκεται εκεί που πρέπει.

Όταν παίζεις με κάποιες ομάδες που είναι ψηλά στη βαθμολογία και κάνεις τόσες τελικές και δεν βρίσκεις στόχο, πολλά μπορούν να φταίνε. Δεν ήταν καλύτερος ο Πανθρακικός από εμάς, αλλά και μετά την ισοφάριση θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει πάλι το προβάδισμα. Το τελειώνεις το παιχνίδι στο 0-1, το παιδεύεις και το τελειώνεις… Πρέπει να ήμασταν και πιο προσεκτικοί στο φάουλ, είναι λεπτομέρειες από τις οποίες έχει χάσει βαθμούς ο Άρης. Το διαχειριστήκαμε καλά, βάλαμε και τον Ηρακλή μέσα για να έχουμε τρία χαφ, είδαμε ο αντίπαλος δεν καίγεται, αλλά… Απλώς εγώ λέω για τις ευθύνες. Φταίω εγώ για όλα.

Το μόνο που μπορώ να κρατήσω είναι η παρουσία μου εδώ. Πιστεύω ότι αν ήταν άλλος θα είχε φύγει. Δε νομίζω ότι υπάρχει κέρδος. Αν πω ότι κατάφερα κάτι, θα ήταν μεγάλο ψέμα. Θα μπορούσα να είχα πηδήξει, αλλά κάθισα και προσπαθούσα με όποια προβλήματα είχε η ομάδα.

Το θέμα δεν είναι τι θα αλλάξει τώρα αγωνιστικά. Τα παλεύεις τα ματς. Αν έπαιζα για τον Σούλη, θα έληγε 1-1, το θέμα ήταν να παίρναμε το παιχνίδι. Ότι μπορούν κάνουν τα παιδιά. Οι ευθύνες είναι δικές μου. Τα παίρνω όλα πάνω μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: