Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Έτσι γράφεται ιστορία!!

Καλές οι νίκες, αλλά η καταξίωση έρχεται με… τίτλους! Και η Λόκερεν το πέρασε στο DNA της αφού νίκησε την Ζούλτε Βάρεγκεμ στον τελικό του Κυπέλλου Βελγίου (1-0) και κατάκτησε το τρόπαιο.

Έτσι γράφεται ιστορία!
Δεν έχει βαρεθεί να σηκώνει κούπες, αλλά οπωσδήποτε αρχίζει να αποκτά κύρος!

Η Λόκερεν, του Γιάννη Γκαλίτσιου, νίκησε την Ζούλτε Βάρεγκεμ στον τελικό του Βελγίου (1-0) και κατέκτησε για δεύτερη φορά το τρόπαιο στην ιστορία της -το είχε σηκώσει και το 2011- μέσα σε αποθέωση από παίκτες και οπαδούς.

Από την άλλη, οι τυπικά φιλοξενούμενοι, στρέφουν πλέον το ενδιαφέρον τους στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος, όπου βρίσκονται στην τέταρτη θέση με 27 βαθμούς.

Πολύ δύσκολο σε προβλέψεις ήταν από την αρχή το ματς. Και αυτό αποδείχθηκε και στο χορτάρι. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το πέτυχε ο Σόλτς στο 57’, επιβεβαιώνοντας την ελαφριά πρωτοβουλία των κινήσεων που είχε η ομάδα του μετά την ανάπαυλα.

Στη συνέχεια η Ζούλτε Βάρεγκεμ προσπάθησε να πιέσει και να στείλει το ματς στην παράταση, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε και το 1-0 έμεινε μέχρι να σφυρίξει για τελευταία φορά ο διαιτητής. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: