Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

«Δεν πρέπει να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα»

Απολύτως προσγειωμένος ήταν ο Μιχάλης Κουταλιανός μετά τη νίκη του Κολοσσού απέναντι στον Πανιώνιο που του δίνει βαθιά ανάσα για την παραμονή στην Α1 μπάσκετ ανδρών.

«Δεν πρέπει να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα»
Ο Κολοσσός πήρε μια σπουδαία εντός έδρας νίκη (75-64), απέναντι στον Πανιώνιο, στη μάχη που κάνει για να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία, αλλά ο προπονητής των γηπεδούχων Μιχάλης Κουταλιανός εμφανίστηκε απολύτως προσγειωμένος, τονίζοντας ότι τίποτα ακόμα δεν έχει κριθεί.

Ο τεχνικός των Ροδιτών έδωσε παράλληλα συγχαρητήρια σε κάθε έναν παίκτη του ξεχωριστά, αλλά και το σύνθημα της νίκης για το επόμενο παιχνίδι.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες. Σε κάθε έναν ξεχωριστά. Οι παίκτες είναι αυτοί που έδωσαν στην ομάδα το δικαίωμα να πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα, με εξαιρετικό προπονητή, την τρίτη ομάδα της Ελλάδος αυτή τη στιγμή. Είπαμε να βάλουμε τους εαυτούς μας μπροστά στην άμυνα, να σταματήσουμε τους καλούς επιθετικούς παίκτες του Πανιωνίου και δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες που έδωσαν ό,τι είχανε. Ευχαριστώ τη διοίκηση που έκανε τα πάντα για να φέρει δύο παίκτες μέσα στην εβδομάδα, στον Γιώργο Γκοτζογιάννη χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Δεν πρέπει να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα, δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη, χρειαζόμαστε άλλη μια νίκη και ελπίζουμε στο τέλος του Μαΐου να είμαστε όλοι εδώ να πανηγυρίσουμε», δήλωσε ο Μιχάλης Κουταλιανός.

Ο Χριστόφορος Στεφανίδης από την πλευρά των παικτών ανέφερε: «Παρουσιάστηκε ανέλπιστα καλή επιθετικά η ομάδα, και αυτό γιατί οι πολλές προσθήκες μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν ξέρεις ποτέ τι θα σου φέρουν και τι θα συμβεί. Έχουμε παίκτες που μπορούν να κάνουν φοβερά πράγματα στην άμυνα όπως ο Σμιθ, ο Παπαντωνίου, ο Γεωργαλλής. Στην επίθεση βρήκαμε αυτά που θέλαμε κυρίως χάρη στον καλό παιχνίδι του Τσάμη. Παίζαμε με την ομάδα που είναι πιο κοντά από οποιαδήποτε άλλη στο πρωτάθλημα τους «αιώνιους», μια ομάδα γεμάτη και εξαιρετικά αξιόλογη. Ξέραμε πως έπρεπε να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας απόψε και το κάναμε. Συνεχίζουμε πιο αισιόδοξοι πλέον, δεν έχει τελειώσει τίποτα, χρειαζόμαστε ακόμη μια νίκη για να τα καταφέρουμε. Όλοι ήμασταν μια γροθιά, ευχαριστούμε τον κόσμο που μας έδωσε ώθηση για τη νίκη. Κάθε αλλαγή φέρνει διαφοροποίηση στην ψυχολογία, άλλες θετική και άλλες αρνητική. Αυτή η αλλαγή δεν ήταν μεγάλο σοκ, γιατί αυτός ο προπονητής είχε κοουτσάρει ξανά, ήταν μέσα στην ομάδα, την ήξερε και τον ξέραμε. Δεν ήταν μεγάλη διαφορά, συσπειρώθηκε η ομάδα, μερίδιο έχουν όλοι, παίκτες, προπονητές και διοίκηση, δουλέψαμε σωστά και φτάσαμε στη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: