Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Το παιχνίδι της χρονιάς!!

«Ντου από Παντού» με την ματσάρα Ρεάλ – Μπαρτσελόνα. Ποιες είναι οι ισορροπίες στο κλάσικο; Όποιος το θέλει πιο πολύ. Αυτός θα κερδίσει απόψε στο Μπερναμπέου, έτσι για να απαντήσω γρήγορα – γρήγορα. Μα, θα πει κάποιος «υπάρχει κάποιος που να μην θέλει τη νίκη;».
Όποιου το μάτι γυαλίζει
Μα δεν λέω αυτό. Και οι δυο την θέλουν σαν τρελοί. Όποιος, όμως, καίγεται περισσότερο, αυτός που γυαλίζει το μάτι του πιο πολύ, θα είναι στο τέλος κι αυτός που θα επικρατήσει.
Η καρδιά
Σε τέτοια ματς πάνε περίπατο και οι τακτικές και όλα. Μιλάει μόνο η ψυχή. Η καρδιά που έχει ο καθένας. Ο τσαμπουκάς. Ακόμα και σ’ αυτό το υψηλό επίπεδο.
Ανοιχτό βιβλίο
Δεν υπάρχουν, άλλωστε, μυστικά μεταξύ τους σε επίπεδο τακτικής. Ανοιχτό βιβλίο είναι η Ρεάλ για την Μπάρτσα. Και η Μπάρτσα για την Ρεάλ.
Το πλεονέκτημα
Εδώ, λοιπόν, η Ρεάλ με νίκη αφήνει πια πολύ πίσω της την Μπαρτσελόνα, ενώ οι Καταλανοί με διπλό μπαίνουν ξανά δυνατά για την πρωτιά. Με το ψυχολογικό πλεονέκτημα πλέον, αν κερδίσουν μέσα στο Μπερναμπέου.
Ανέβασε στροφές
Και οι δυο ομάδες είναι σε καλή κατάσταση αυτή την εποχή. Ακόμα και ο Μέσι που δεν ήταν σε τοπ φόρμα, έχει συνέλθει το τελευταίο διάστημα κι έχει ανεβάσει στροφές. Που σημαίνει ότι η κάθε ομάδα έχει τα ατού της. Τα γνωστά ατού της. Η Ρεάλ έχει τον Κριστιάνο και τους άλλους παίκτες α’ γραμμής, το ίδιο και η Μπάρτσα.
Την ματσάρα
Αμφίρροπη θα είναι η μάχη, λοιπόν. Εννοείται αυτό. Και πιθανότατα θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Από εκεί και πέρα, όλοι ανεξαρτήτως τι ομάδα υποστηρίζει ο καθένας θα κάτσουμε να ευχαριστηθούμε την ματσάρα… Όπως κάθε φορά που έχει κλάσικο…
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: