Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Βγάζει πλέον χαρακτήρα!!

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Παναθηναϊκός, μία επίδοση που είχε να επαναλάβει τα τελευταία χρόνια! Ανάμεικτα τα συναισθήματα για τη νίκη του «τριφυλλιού» επί του Απόλλωνα.

Βγάζει πλέον χαρακτήρα
Για πρώτη φορά τα τελευταία δύο χρόνια ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κάνει τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, με την επικράτηση (3-1) επί του Απόλλωνα Σμύρνης στη Λεωφόρο.

Πλέον οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν το απόλυτο μέχρι το τέλος της σεζόν (με το 8 στα 8), κάτι που δεν έχουν πετύχει από το 2000. Μάλιστα, το έργο για την επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου δεν θα είναι εύκολο, αφού ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Το «τριφύλλι» δεν είχε καταφέρει να κάνει κάτι ανάλογο ούτε τις χρονιές που πήρε το νταμπλ, δηλαδή το 2004 και το 2010.

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Αναστασίου στάθηκε στη σημασία που είχε για την ομάδα του η χθεσινή νίκη επί της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και τον χαρακτήρα που δείχνει, όταν πρέπει να αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις.

«Είμαστε μία ομάδα που μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε, ωστόσο μπορεί να κάνει και τη ζωή της δύσκολη», είπε μεταξύ άλλων ο 42χρονος προπονητής στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Από την πλευρά του, ο Μάρκους Μπεργκ – που βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ της Σούπερ Λίγκας μετά τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στον Απόλλωνα – έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια:

«Έχουμε ακόμα τέσσερα ματς. Στόχος μας είναι μόνο οι νίκες. Δεν ξέρω πόσα τέρματα θα βάλω εγώ. Με νοιάζει ο Παναθηναϊκός. Εχουμε αλλαγές στην απόδοσή μας, όμως έχουμε βελτιωθεί αισθητά και συνεχίζονται οι νίκες μας. Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και θέλουμε να βελτιωθούμε σε αυτό».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: