Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

«Αδικούμε τους εαυτούς μας»

Τους βαθμούς για να αποφύγουν την επικίνδυνη ζώνη θέλουν στην Ξάνθη, ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο. «Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά θα τον νικήσουμε», δήλωσε ο Μπαξεβανίδης.

«Αδικούμε τους εαυτούς μας»
Να πάρουν το τρίποντο κόντρα στον Πανιώνιο και απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη θέλουν στην Ξάνθη, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Δήμος Μπαξεβανίδης ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο για την 30η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο αμυντικός της ακριτικής ομάδας τόνισε πως με τη θέση που βρίσκονται αδικούν τους εαυτούς τους, επισημαίνοντας πως στην εν λόγω αναμέτρηση –αν και σέβονται τον Πανιώνιο- θα πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο: «Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι το πιο σημαντικό μέχρι τώρα. Θέλουμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς για να αποφύγουμε την επικίνδυνη ζώνη. Το ματς είναι κρίσιμο, θέλουμε να τελειώσουμε με την υπόθεση παραμονή, όσο δεν γίνεται αυτό υπάρχει άγχος.
Η θέση της Ξάνθης δεν μας αξίζει, περιμένουμε πως και πως το ματς για να κερδίσουμε . Το άγχος που έχουμε πρέπει να λειτουργήσει δημιουργικά.
Επηρεαστήκαμε από τα προηγούμενα παιχνίδια αλλά όταν ξεκινάει νέο ματς παίρνουμε αυτοπεποίθηση και δεν έχουμε κάτι διαφορετικό στο μυαλό μας από τη νίκη».

Για τον Πανιώνιο: «Ο Πανιώνιος είναι λίγο πιο άνετα από εμάς, αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι πρωτίστως η δική μας ομάδα. Σεβόμαστε τον Πανιώνιο αλλά πρέπει να τον νικήσουμε. Είναι γρήγορη ομάδα, θα προσπαθήσουμε να έχουμε την κατοχή και να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ.Υπάρχει αισιοδοξία, αδικούμε τους εαυτούς μας. Θα παίξουμε για τους τρεις βαθμούς και θα τους πάρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: