Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

«Δεν έφτασε το γκολ…»

Απογοητευμένος από την τελική έκβαση του αγώνα και την ήττα από τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο σκόρερ του Απόλλωνα Ντέραν Αμπρόουζ.

«Δεν έφτασε το γκολ…»
Την εκτίμηση ότι η ομάδα του άξιζε κάτι παραπάνω απο την ήττα στην λεωφόρο εξέφρασε ο μέσοεπιθετικός των κυανόλευκων, που ξεκαθάρισε ότι όταν τα γκολ δεν δίνουν βαθμούς, δεν έχουν ουσία…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντάρεν Αμπρόουζ μετά το παιχνίδι στην Λεωφόρο:

Για την ήττα από τον Παναθηναϊκό:

«Εδώ και αρκετό καιρό προσπαθούμε για την παραμονή στην κατηγορία. Σήμερα προσπαθήσαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε. Με βάση την απόδοσή μας, την εικόνα μας πιστεύω ότι αξίζαμε έναν βαθμό. Στα αποδυτήρια οι συμπαίκτες μου είναι αρκετά απογοητευμένοι, βεβαίως στο τέλος δεχθήκαμε δύο γκολ και ηττηθήκαμε, αλλά απομένουν τέσσερις τελικοί για εμάς και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία».

Για την προσωπική του απόδοσή:

«Σήμερα πέτυχα ακόμη ένα γκολ, αλλά ουσιαστικά δεν κατάφερα να προσφέρω κάτι στην ομάδα μου γιατί ηττηθήκαμε. Προσωπικά νιώθω καλά γιατί βοηθάω τον Απόλλωνα στο να παραμείνει στην κατηγορία. Δε νιώθω ικανοποιημένος αυτή τη στιγμή με τον εαυτό μου, θα νιώσω καλύτερα αν τα γκολ μου βοηθήσουν τον Απόλλωνα να παραμείνει στην κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: