Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

«Ζωντανή» με δέκα!!

Σημαντικό βαθμό για την υπόθεση της παραμονής της στην Eredivisie πήρε η Ναϊμέγκεν με εντυπωσιακό τρόπο, ισοφαρίζοντας (2-2) την Χέρενφεϊν ανατρέποντας το εις βάρος της 2-0 στις καθυστερήσεις.

«Ζωντανή» με δέκα!
Βαθμό.. σωτηρίας και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο πήρε η Ναϊμέγκεν, η οποία αναδείχτηκε ισόπαλη με την Χέρενφεϊν στην 29η αγωνιστική της Eredivisie.

Η Ναϊμέγκεν μπήκε δυνατά στο ματς, όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να προηγηθούν με φοβερή ατομική ενέργεια του Μπασατσίκογλου στο 40’. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ήρθε η σειρά του Φινμπόγκασον να σκοράρει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων τον εποχών της Χέρενφεϊν.

Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Με τον Χίγκντον αρχικά μείωσαν στο 78’ και παρότι στο 87’ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του φαν Έιτζεν δεν το έβαλε κάτω.

Ο Ρικς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων «λύτρωσε» την Ναϊμέγκεν και της χάρισε σημαντικό βαθμό για τη μάχη της παραμονής, αφού παραμένει τέσσερις βαθμούς απ’ την έξοδό της στην επικίνδυνη ζώνη. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: