Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Μίνιτς: «Σπουδαία νίκη»

Στη σημασία της νίκης του Άρη επί του Ηλυσιακού στάθηκε ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Μίλαν Μίνιτς. Τα ριμπάουντ και οι αιφνιδιασμοί ήταν τα κλειδιά της επικράτησης, τόνισε.

Μίνιτς: «Σπουδαία νίκη»
Σπουδαία χαρακτήρισε την νίκη της ομάδας του επί του Ηλυσιακού ο προπονητής του Άρη, Μίλαν Μίνιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε για την εικόνα του παιχνιδιού και εξήγησε γιατί η ομάδα του επικράτησε: «Ηταν ένα παρά πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες και σε τέτοια ματς δεν βλέπεις ωραίο μπάσκετ. Εμείς εκμεταλλευτήκαμε τα ριμπάουντ και τους αιφνιδιασμούς και πήραμε μια διαφορά ασφαλείας που μας έδωσε το παιχνίδι. Στο τρίτο δεκάλεπτο ή άμυνα ζώνης μάς αποσυντόνισε , όμως στη συνέχεια διορθωθήκαμε και πήραμε μια σπουδαία νίκη. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι».

Από την άλλη, ο αρχηγός του Άρη, Αντώνης Ασημακόπουλος είπε: «Εμείς προετοιμαστήκαμε για τον αγώνα με τον Ηλυσιακό όπως με τον Ολυμπιακό. Παρότι πήραμε τη νίκη κάναμε λάθη και πάνω σε αυτά δουλεύουμε για να γίνουμε καλύτεροι. Θέλω να ευχηθώ στον Χατζή να πετύχει τους πόντους που χρειάζεται για να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των πρωταθλημάτων του ΕΣΑΚΕ γιατί είναι ένας μεγάλος παίκτης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: