Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Ανατροπή...!!

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για το διπλό... ημίχρονο που έγινε άσος... τελικό στην Κομοτηνή και τον οδηγεί για δεύτερη φορά επί ημερών Σκόρδα σε υποβιβασμό
Ο ΑΡΗΣ έπαιζε στην Κομοτηνή τις τελευταίες του μαθηματικές ελπίδες βάση της λογικής και όλων όσων εδώ και λίγο διάστημα αποτρέπουν να μπει στην ατζέντα η επόμενη μέρα γιατί πιστεύουν στην σωτηρία.
Για να πιστέψεις στην σωτηρία πρέπει να έχεις τος ανθρώπους που μπορούν να σε οδηγήσουν σε αυτή. Ο ΑΡΗΣ από την πλευρά του έχει στο τιμόνι έναν άνθρωπο που τον οδηγεί για δεύτερη φορά στον υποβιβασμό. Ο... περσινός παπάς ότι ο Σκόρδας και όχι ο Τάτος με τον Παπαζαχαρία, έσωσε τον ΑΡΗ δυστυχώς γίνεται κατανοητός στα μάτια των φίλων του ΑΡΗ με τον φετινό υποβιβασμό.
Ο Σκόρδας παρέλαβε από τον Ηλιάδη και τον καταστροφικό του χειρισμό το καλοκαίρι μία ομάδα με πολλές ελλείψεις και 11 βαθμούς σε 15 ματς. Έδιωξε τον Μιλίνκοβιτς και έφερε τον Σούλη Παπαδόπουλο. Μέχρι σήμερα επίσης σε 15 ματς από τα οποία τα τελευταία με αδιάφορες ομάδες όπως ο ΟΦΗ ή ο Πανθρακικός και με εντός έδρας αναμετρήσεις κόντρα σε Απόλλωνα, Βέροια, Πανιώνιο, Ξάνθη και εκτός έδρας με Καλλονή, Πλατανιά, Γιάννενα, Λεβαδειακό έχει καταφέρει να πάρει 9 βαθμούς!!! Βέβαια θα είχε περισσότερους αν δεν υπήρχαν και διάφορα διαιτητικά εγκλήματα, αλλά η διοικητική ανυπαρξία υπήρχε και στον πρώτο γύρο. Αμφότεροι τα κατάφεραν...πολύ καλά στο να είναι από την μία η πιο αδικημένη ομάδα και από την άλλη με την μικρότερη βαθμολογική συγκομιδή!
Αλήθεια αν πέρσι την ομάδα την έσωσε ο Σκόρδας όπως ισχυρίζονται διάφοροι και όχι ο προπονητής με τους παίκτες, γιατί δεν το έκανε και φέτος; Εγώ επειδή λέω ότι ξέρω ότι δεν ήταν θέμα προέδρου, αλλά θέμα αγωνιστικό καθαρά που σώθηκε η ομάδα, αναρωτιέμαι πως αυτοί που έλεγαν ότι την ομάδα την έσωσε ο Σκόρδας, επικρότησαν την αλλαγή προπονητή και την έλευση του Σούλη. Γιατί αν την έσωσε ο πρόεδρος όπως λένε για να τον αβαντάρουν, γιατί χρειαζόταν  να αλλάξει ο προπονητής;
Σήμερα αν έβλεπε κανείς το παιχνίδι θα παρατηρούσε ότι στο πρώτο ημίχρονο ήταν ανύπαρκτος ο Πανθρακικός και έχανε με 0-1 και στο δεύτερο ημίχρονο ο... ενδιαφερόμενος ΑΡΗΣ ήταν στο γήπεδο λες και έπαιζε κόντρα σε μία ομάδα που “καίγονταν” για την παραμονή. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 90 και πλέον είδαν και οι...τυφλοί ότι τα περί σωτηρίας και με τον τρόπο που ορισμένοι τους την έταζαν ήταν παραμύθια. Όχι τίποτα άλλο, αλλά παρακολουθούσα το live στο gazzetta τους συμπολίτες για 15η φορά να προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο Ολυμπιακός μας έδωσε το ματς. Δυστυχώς βέβαια παρά την παρατεταμένη μπουρδολογία τους, αυτοί χαμογελούν στο τέλος με τα χάλια μας και τις...μεγάλες ανατροπές.
Μέχρι να γίνει η ανατροπή που επιτέλους θα εξαφανίσει τους καταστροφείς του ΑΡΗ και θα δώσει στον κόσμο όραμα για επανεκκίνηση και μία πραγματικά καλύτερη επόμενη μέρα αντάξιας της τεράστιας ιστορίας του μεγαλύτερου συλλόγου της Μακεδονίας.
ΥΓ1 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 100 ΘΑ' ΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΩ (η συνέχεια με κείμενο ανήμερα των γενεθλίων). Όλος ο κόσμος πρέπει να είναι στα γενέθλια του συλλόγου ακριβώς για να φωνάξει για την επόμενη μέρα και να μην αφήσει τον σύλλογο έρμαιο των ανθρώπων που τον κατέστρεψαν. Για να ξεκινήσει η αναγέννηση από την συμπλήρωση των 100 ετών.
ΥΓ2 Υπάρχει τρόπος σωτηρίας, αλλά μόνο αν τον... τρέξουν άνθρωποι άφθαρτοι και ικανοί.
ΥΓ3 Στα 4 τελευταία παιχνίδια ο ΑΡΗΣ οφείλει να παίξει για όλα όσα έλεγε το πανό και στην Κομοτηνή!
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: