Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Με νέο… αίμα, αλλά τον ίδιο στόχο!!

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του θα παραταχθεί απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Εργοτέλη, με μοναδικό στόχο την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά τον αποκλεισμό από το Champions League.

Με νέο… αίμα, αλλά τον ίδιο στόχο
Μετά την υπερπροσπάθεια στο Μάντσεστερ ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα, με έναν και μοναδικό στόχο να κλείσει με νίκες μέχρι το τέλος της σεζόν στο πρωτάθλημα και να κάνει το νταμπλ με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ύστερα από τον αποκλεισμό από τη Γιουνάιτεντ στους «16» του Champions League, οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Εργοτέλη για την 30η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Μίτσελ αποφάσισε να ξεκουράσει αρκετούς από τους παίκτες που προσπάθησαν μέχρι το τέλος να πετύχουν την πρόκριση στους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διάρκειας.

Πρόκειται για τους Τσόρι, Μανιάτη, Μανωλά και Σαλίνο, οι οποίοι δεν ακολούθησαν την «ερυθρόλευκη» αποστολή στο Ηράκλειο και οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αγωνιστούν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τόρες, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Παπάζογλου και Μπονγκ (εάν δώσει… ανάσες και στον Χολέμπας). Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Εντινγκά και ο Σάμαρης.

Στη μεσοεπιθετική γραμμή θα είναι οι Κάμπελ, Πέρες και Φουστέρ, πίσω από τον Βαλντές, δίχως αυτό να σημαίνει ότι ο Μασάντο δεν έχει ελπίδες για το αρχικό σχήμα. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγερι, Μαρκάνο, Πελέ, Σέποβιτς και Βέργος. Εκτός είναι, επίσης, οι Σαβιόλα, Σιόβας και Ιμπαγάσα.

Προϊστορία

Δεν είναι λίγες οι «ζημιές» που έχει κάνει ο Εργοτέλης στον Ολυμπιακό. Σε επτά ματς στο Παγκρήτιο, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δύο νίκες, οι Πειραιώτες τρεις και άλλα δύο ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Στα τελευταία πέντε ματς

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

24/09/11 Εργοτέλης-Ολυμπιακός 2-3 (55', 85' Ρομάνο - 4' Μιραλάς, 42' (πεν) Φουστέρ, 73' Μαρκάνο)
24/11/10 Εργοτέλης-Ολυμπιακός 0-2 (78' Πάντελιτς, 95' Φουστέρ)
20/02/10 Εργοτέλης-Ολυμπιακός 1-1 (85΄ Μπούντιμιρ - 29΄ Τοροσίδης)
28/10/07 Εργοτέλης-Ολυμπιακός 3-3 (21' (πεν), 88' Τζούνιορ, 23' Θεοδωρίδης - 38' Σέζαρ, 38' Κοβάσεβιτς, 59' (πεν) Τζόρτζεβιτς)
25/02/07 Εργοτέλης-Ολυμπιακός 1-2 (86' Κοιλιάρας - 21' Παππάς, 78' Σέζαρ)
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: