Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

«Χρυσώνει» τον Νάτχο ο Σαββίδης!!

Αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από την… τσέπη του είναι ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος φέρεται να ετοιμάζεται να προσφέρει 2 εκατ. ευρώ ετησίως στον Νάτχο για να παραμείνει στον ΠΑΟΚ.

«Χρυσώνει» τον Νάτχο ο Σαββίδης
Ένα άκρος δελεαστικό συμβόλαιο σκοπεύει να προσφέρει ο Ιβάν Σαββίδης στον Μπίμπρας Νάτχο για να συνεχίσει να φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με την «Real News», ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου θα δώσει 2 εκ. ευρώ στον Ισραηλινό χαφ για να παραμείνει παίκτης του «Δικεφάλου του Βορρά» για τα επόμενα χρόνια.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα αναφέρει τα εξής:

«Ο Ιβάν Σαββίδης είναι έτοιμος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον κρατήσει στην Τούμπα. Ήδη ο Νάτχο, από τον Ιανουάριο που αποκτήθηκε μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, αμείβεται πλουσιοπάροχα για να παίξει μπάλα στον ΠΑΟΚ, με τις αποδοχές του να ξεπερνούν μαζί με τα πριμ κατάκτησης στόχων τα 800.000 ευρώ.

Για να μείνει και τα επόμενα χρόνια στην Τούμπα, το συμβόλαιο του θα είναι το μεγαλύτερο που έχει προσφέρει ο ΠΑΟΚ και μπορεί να αγγίξει ακόμη και τα δύο εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους, Η προσφορά θα είναι 1,6 εκατ. ευρώ καθαρά τη σεζόν και η εφορία πληρωμένη από την ΠΑΕ.

Η προσπάθεια παραμονής του Νάτχο στην Τούμπα, μόνο εύκολη δεν είναι. Ο 25χρονος άσος, ο οποίος τον χειμώνα βρέθηκε ένα βήμα πριν από τη Μίλαν (τελικά επέλεξε τον Εσιεν), παραμένει ψηλά στη λίστα κορυφαίων ιταλικών ομάδων, οι οποίες θεωρούν ότι οι δεσμεύσεις του με τον ΠΑΟΚ δεν είναι ισχυρές και τον υπολογίζουν ως ελεύθερο.

Στη Ρόμα, για παράδειγμα, που την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ, το όνομα του Νάτχο "παίζει" έντονα εδώ και μήνες και οι πληροφορίες λένε με βεβαιότητα ότι το καλοκαίρι θα γίνει κίνηση για την απόκτησή του. Πώς αντιμετωπίζουν στον ΠΑΟΚ τις ιταλικές “Σειρήνες” για τον Ισραηλινό;

Με συνεχόμενο...ψηστήρι. Προσπαθούν να δημιουργήσουν ιδανικές συνθήκες διαβίωσης για τον ίδιο και την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη και έως έναν μεγάλο βαθμό τα έχουν καταφέρει.

Ο Νάτχο δηλώνει ότι περνά πολύ καλά στην Ελλάδα, ότι είναι ευχαριστημένοι και οι δικοί του άνθρωποι και σε όσες δηλώσεις έχει κάνει, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: