Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Έγινε της ανατροπής…!

Μπορεί η Νέα Σαλαμίνα και ο Εθνικός Άχνας να έχαναν από την ΑΕΚ Κουκλιών και τη Δόξα Κατωκοπιάς αντίστοιχα, αλλά όχι μόνο τους ισοφάρισαν αλλά τους νίκησαν κιόλας!

Έγινε της ανατροπής…
Με ανατροπές και πολλά γκολ τέλειωσε η πρώτη αγωνιστική των πλέι-οφ του Β΄ομίλου της Κύπρου, απ' όπου και θα υποβιβαστούν δύο ομάδες.

Συνολικά μπήκαν 12 τέρματα, ενώ η Νέα Σαλαμίνα και ο Εθνικός Άχνας παρότι έχαναν, το σφύριγμα της λήξης τους βρήκε με τους τρεις βαθμούς την νίκης!

Η πρώτη ανατροπή ανήκει εξ ολοκλήρου στον Εθνικό Άχνας (3-2), καθώς βρέθηκε να χάνει 2-0. Η Δόξα Κατωκοπιάς είχε πάρει το προβάδισμα με τον Πεδρίτο (14’) και τον Ράμος (23’), αλλά η ομάδα από τον Άχνα έβαλε τρία γκολ με τον Ταλ (32’), τον Αντέλκοβιτς (52’) και τον Μπούργκιτς (61’) και έτσι πήρε το τρίποντο!

Η δεύτερη είναι αυτή της Νέας Σαλαμίνας (2-1), η οποία έχανε με 1-0 από την ΑΕΚ Κουκλιών. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν μόλις στο πρώτο λεπτό το σκορ με τον Σταμπολζίεφ και για αυτό οι γηπεδούχοι τους τιμώρησαν με τον Αντελκοβιτς (52’) και τον Μπούργκιτς (61’).

Στο τελευταίο ματς της αγωνιστικής, ο Άρης Λεμεσού νίκησε εύκολα (3-1) την ΑΕΚ Λάρνακας και έδειξε ότι μπορεί να προκαλέσει φόβο στους αντιπάλους της, καθώς πριν από αυτήν την αναμέτρηση βρισκόταν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Με τον Γιούσεφ στο 33’ και με τον Τίμοφ στο 41’, ο σύλλογος από την Λεμεσό πήγε στα αποδυτήρια με το 2-0. Στο δεύτερο μέρος, ο Ονογιέ στο 46’ έβαλε το τρίτο γκολ, ενώ ο Μυτίδης στο 69’ μείωσε για την ομάδα της Λάρνακας.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου:

Σάββατο 22/3

Άρης - ΑΕΚ Λάρνακας 3-1
Νέα Σαλαμίνα - ΑΕΚ Κουκλιών 2-1
Εθνικός Άχνας - Δόξα Κατωκοπιάς 3-2

Η επόμενη αγωνιστική (2η):

Σάββατο 29/3

ΑΕΚ Κουκλιών – Άρης
ΑΕΚ Λάρνακας - Εθνικός Άχνας
Δόξα Κατωκοπιάς - Νέα Σαλαμίνα Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: