Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Προχωράει για επιθετικό!!

Προτεραιότητα αποτελεί για την ΑΕΚ η απόκτηση ενός δεξιού μπακ, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι στην «Ένωση» έχουν αφήσει στην άκρη το αντίστοιχο θέμα του επιθετικού.

Προχωράει για επιθετικό
Δεν υπάρχουν ραγδαίες εξελίξεις στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ύστερα από τις συμφωνίες με τους Ντούνη, Ανέστη, Λαμπρόπουλο, Αραβίδη, Ζόριτς, Κολοβέτσιο, Μάνταλο, Φαγέ και Σαρρή.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια εν όψει της περαιτέρω στελέχωσης του ρόστερ για νέα σεζόν.

Εκτός από την απόκτηση δεξιού μπακ, ένα θέμα που αποτελεί για την «Ένωση», το βάρος έχει πέσει και σε εκείνο του επιθετικού. Είναι δεδομένο ότι ο «Δικέφαλος» θα αποκτήσει τουλάχιστον ένα φορ.

Αυτή τη στιγμή ο μοναδικός στράικερ που υπάρχει στην ομάδα είναι ο Μπρέτσεβιτς που ολοκλήρωσε τη σεζόν με 17 γκολ (λόγω τραυματισμού χάνει το υπόλοιπο της σεζόν), ενώ κάτι ανάλογο θα γίνει μάλλον και με τον Ντακόλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, η ΑΕΚ έχει έρθει σε επαφή επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους για να τελειώνει το συντομότερο δυνατόν και με αυτό το θέμα. Οσον αφορά την ελληνική αγορά, πάντα στην κορυφή της σχετικής λίστας παραμένει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Οι δυσκολίες είναι γνωστό, λόγω του γεγονότος ότι ο διεθνής επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ατρόμητο για ακόμη έναν χρόνο, όμως επικρατεί αισιοδοξία ότι μπορεί να ενισχύσει τις προσπάθειες της «Ένωσης» για την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ήδη έχει γίνει κουβέντα ανάμεσα στις δύο πλευρές και ο 32χρονος παίκτης δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπάρξουν (πολύ προσεκτικές) συζητήσεις με την ΑΕΚ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: