Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Μαρσέιγ για… κλάματα!

Τις ελπίδες τις για ευρωπαϊκό εισιτήριο βλέπει να «εξανεμίζονται» η Μαρσέιγ. Οι Μασσαλοί ηττήθηκαν 1-0 στο «Βελοντρόμ» από τη Ρεν και έχασαν την επαφή τους με την 4η θέση.

Μαρσέιγ για… κλάματα
Ξεμένει από στόχους η Μαρσέιγ. Η Ρεν πήρε μεγάλη νίκη με σκορ 1-0 στο «Βελοντρόμ», στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος, μετατρέποντας σε «Γολγοθά» την εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου από τους Μασσαλούς.

Οι γηπεδούχοι σπατάλησαν το πρώτο ημίχρονο χωρίς να καταφέρουν να απειλήσουν ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι άνοιξε, αφού η Μαρσέιγ ήταν αναγκασμένη να ρισκάρει και όλα δούλεψαν υπέρ της Ρεν. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν κενούς χώρους στις αντεπιθέσεις και «χτύπησαν» με τον Ντουκουρέ στο 76ο λεπτό.

Έτσι, η Μαρσέιγ, που έμεινε για τέταρτο σερί ματς χωρίς νίκη, «κόλλησε» στους 44 βαθμούς και δεν μπόρεσε να πλησιάσει στην 4η θέση τη Σεντ Ετιέν. Από την άλλη πλευρά, η Ρεν έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της αφού «σκαρφάλωσε» στους 34 και έπιασε την Μονπελιέ στη 14η θέση.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: