Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

«Το προβάδισμα η Ρεάλ, αλλά…»

Τον τρόπο με τον οποίο θα αγωνιστούν η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα στο αποψινό ντέρμπι του ισπανικού πρωταθλήματος ανέλυσε ο Βαγγέλης Κρύος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το προβάδισμα η Ρεάλ, αλλά…»
Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη στο αποψινό ντέρμπι της Primera Division κόντρα στην Μπαρτσελόνα, όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Κρύος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το προβάδισμα που έχει η Ρεάλ έναντι της Μπαρτσελόνα είναι στα χαρτιά, αφού τέτοια ματς είναι αμφίρροπα και πρόκειται για τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο», ο Έλληνας τεχνικός που ζει και εργάζεται στις Ακαδημίες της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ισπανίας.

Στη συνέχεια, ο 41χρονος προπονητής πρόσθεσε: «Ελαφρύ προβάδισμα έχει η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά πρέπει να το αποδείξει μέσα στο γήπεδο».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Κρύος στην εκπομπή «Επίθεση από τα μπακ» με τον Σωτήρη Ταμπάκο

Για το φαβορί της αποψινής αναμέτρησης:

«Το προβάδισμα που έχει η Ρεάλ έναντι της Μπαρτσελόνα είναι στα χαρτιά, αφού τέτοια ματς είναι αμφίρροπα και πρόκειται για τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Το οποιοδήποτε αποτέλεσμα μπορεί να έρθει. Ελαφρύ προβάδισμα έχει η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά πρέπει να το αποδείξει μέσα στο γήπεδο».

Για το πώς θα αγωνιστούν η Ρεάλ και η Μπάρτσα:

«Η Μπαρτσελόνα θα κοιτάξει να έχει την κατοχή της μπάλας και μέσα από την κατοχή της μπάλας να ανοίξει την άμυνα της Ρεάλ Μαδρίτης. Θα προσπαθήσουν να φέρουν την μπάλα απέξω, να μην κάνουν λάθη όταν θα περνούν την μπάλα από την άμυνα στο κέντρο για να μην δεχθούν κόντρα επίθεση. Η Ρεάλ, τώρα, θα στηριχθεί στη μεσαία της γραμμή και στην επίθεση. Η άμυνα έχει δυναμώσει αρκετά».

Για το πού θα στηριχθούν οι δύο ομάδες:

«Δεν θα στηριχθούν μόνο στον Μέσι και τον Ρονάλντο, και άλλοι παίκτες θα προσπαθήσουν να κάνουν τη διαφορά. Ο Πέδρο είναι σε καλή κατάσταση, όπως και ο Μπέιλ από τη Ρεάλ. Ο Αλέξις Σάντες για την Μπαρτσελόνα, αν και δεν θα ξεκινήσει από την αρχή. Θα προσπαθήσουν να αποδείξουν στο γήπεδο ότι είναι καλύτεροι. Ο Ντι Μαρία έχει αναλάβει έναν νέο ρόλο και βοηθάει στο πλάνο που έχει φτιάξει ο προπονητής (ο Αντσελότι). Ο Νεϊμάρ θα παίξει ως βασικός και φαίνεται πως τον έχουν επηρεάσει κάποια περιστατικά εκτός ποδοσφαίρου και είναι λογικό να μην έχει αποδείξει το 100% των δυνατοτήτων του. Θα ξεκινήσει και ο Φάμπρεγας, με σκοπό να κρατήσει την μπάλα περισσότερο στα πόδια της Μπαρτσελόνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: