Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Βεργέτης: «Δεν ήταν δίκαιο…»

Ρεαλιστής ο Στάικος Βεργέτης, παρά τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του Παναιτωλικού (1-0), παραδέχθηκε πως οι Αγρινιώτες θα άξιζαν κάτι παραπάνω, ενώ δήλωσε ικανοποιημένος απ’ τους παίκτες του.

Βεργέτης: «Δεν ήταν δίκαιο…»
Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Αστέρα στη συνέντευξη Τύπου:

Για την εικόνα του αγώνα: «Περιοριστήκαμε σε αμυντικό ρόλο. Κρατήσαμε την μπάλα στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν μπορέσαμε να απειλήσουμε. Κάναμε δύσκολη τη ζωή μας αφού δεν βάλαμε το πέναλτι. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Παναιτωλικού, η οποία κάνει καλές εμφανίσεις αλλά δεν παίρνει αποτέλεσμα».

Για τους λόγους που δεν έπαιξε επιθετικά ο Αστέρας: «Η φιλοσοφία μας είναι ίδια. Να κρατάμε μπάλα να παίξουμε δημιουργικό και αποτελεσματικό επιθετικά ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς κάθε Κυριακή να το κάνεις. Το κάναμε με τον Εργοτέλη και χάσαμε. Και στα δύο παιχνίδια στήσαμε την ομάδα και τον αγώνα κατά τον ίδιο τρόπο».

Για το αν κέρδισε δίκαια ο Αστέρας: «Το αποτέλεσμα θα μπορούσε κάποιος να πει ότι δεν είναι δίκαιο βάσει της εικόνας μας. Άλλωστε το γήπεδο είναι ο καθρέφτης. Εμείς καλό θα ήταν να σκοράραμε και στο πέναλτι. Δικαιούνταν κάτι καλύτερο ο Παναιτωλικός, αλλά εμείς ήμασταν πιο αποτελεσματικοί».

Για το αν θα κάνει αλλαγές στους επόμενους αγώνες: «Πρέπει να εμπλουτίσουμε το ρόστερ με νέα παιδιά. Το έχουμε κάνει. Υπάρχει και το κίνητρο να μη μας φύγουν οι άλλοι αντίπαλοι στα πλέι οφ. Αυτός ο λόγος μας κάνει να κάνουμε συγκρατημένα κάποιες αλλαγές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: