Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Α1 με αξιοπρέπεια και… παγκόσμιο ενδιαφέρον!

Το site του ΕΣΑΚΕ μας… πρόδωσε στην τελευταία αγωνιστική. Πρόδωσε όμως και πολλούς άλλους.

Α1 με αξιοπρέπεια και… παγκόσμιο ενδιαφέρον
Γράφει ο Σπύρος Καβαλιεράτος

Τους πονηρούς του στοιχήματος που έριξαν πολλά λεφτά στα… σίγουρα ματς και οι περισσότεροι μάλλον κατέληξαν στον κουβά.

Ο κακός χαμός έγινε το απόγευμα του Σαββάτου. Δεν ήταν μόνο από την Ελλάδα οι επισκέπτες που ήθελαν να ενημερωθούν για τα σκορ. Οσοι ήταν στην Ελλάδα μπορούσαν άλλωστε να το κάνουν και μέσω Nova υπήρχε παράλληλη μετάδοση όλων των αγώνων. Είτε μέσω τηλεόρασης, είτε μέσω υπολογιστή, μπορούσε οποισδήποτε να δει τα ματς.

Ε, λοιπόν, δεν ήταν μόνο οι Ελληνες που ήθελαν να μάθουν ποιος θα μείνει και ποιος θα πέσει. Υπήρχαν πολλοί άλλοι που ενδιαφέρονταν για τα σκορ και τα αποτελέσματα. Ρεκόρ επισκέψεων στο live του ΕΣΑΚΕ έγινε από την Ασία. Προφανώς δεν ήταν οπαδοί του Ηλυσιακού, του Ικαρου και του Πανελευσινιακού. Κάτι άλλο τους ενδιάφερε.
Πριν από τα ματς τα… παπαγαλιάκια, είχαν βγάλει τα σκορ. Τα σενάρια δεν είχαν να κάνουν μόνο με την παραμονή, αλλά και με την τελική κατάταξη για τα πριμ. Θα νικήσει η Ελευσίνα, έχει κανονίσει η Κηφισιά με τα Τρίκαλα και τον ΚΑΟΔ, ο Αρης έχει κάνει το ίδιο με τον Κολοσσό και θα πάρει το διπλό. Το Ρέθυμνο και ο ΠΑΟΚ θα… λυπηθούν Ηλυσιακό και Ικαρο και ούτω καθ εξής.
Τελικά νίκησαν όλοι οι βαθμολογικά αδιάφοροι, οι τρεις τελευταίοι ηττήθηκαν, τα άλλα σενάρια δεν επιβεβαιώθηκαν. Τώρα αν στην Ασία έμειναν ικανοποιημένοι ή όχι από τα αποτελέσματα δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά, ούτε πόσοι έπαιξαν τα λεφτά τους και κέρδισαν. Το σίγουρο είναι ότι στην τελευταία αγωνιστική η αξιοπρέπεια περίσσευε… Και αυτό είναι τελικά που μετράει.
ΥΓ: Το πρωτάθλημα της Α1 γίνεται ακόμα πιο δυνατό από τη νέα σεζόν. Η ΑΕΚ επιστρέφει, μια νέα δύναμη στο ελληνικό μπάσκετ ανεβαίνει για να δώσει άλλο χρώμα. Ο Κόροιβος Αμαλιάδας…

Πηγή:Superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: