Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Βρήκε τον… διάβολο της!!

Τα… σύνορα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άνοιξε η Γουέστ Χαμ! Τα «σφυριά» έκοψαν νέο τιμολόγιο στην Τότεναμ (3ο φέτος) κι αφού σώθηκαν οριστικά (2-0), έστρωσαν το δρόμο της Ευρώπης για τους «διάβολους».

Βρήκε τον… διάβολο της! (video)
Μια λαμπάδα στο μπόι του Σαμ Αλαρντάις πρέπει ν’ ανάψει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -αν τελικά παίξει στην Ευρώπη του χρόνου!

Η Γουέστ Χαμ του έμπειρου τεχνικού συνέχισε τις πελατειακές σχέσεις με την Τότεναμ και καθαρίζοντάς τη με 2-0, δε σώθηκε απλά και μαθηματικά. Άνοιξε διάπλατα και το δρόμο στους «κόκκινους διαβόλους» να της κλέψουν την έκτη θέση.

Η αποβολή του Καμπούλ στο 25’ αποδείχθηκε αξεπέραστη για τα «σπιρούνια», που δυο λεπτά αργότερα έμειναν και πίσω στο σκορ με αυτογκόλ του Κέιν (κόντραρε πάνω του κεφαλιά του Κάρολ).

Το τέρμα του Ντάουνινγκ, δε, στο 44’ σχόλασε πρόωρα το γάμο και υπέγραψε την τρίτη φετινή νίκη των «σφυριών» επί της ομάδας του Τιμ Σέργουντ (δυο στην Premier League και μια στο Λιγκ Καπ).

Έτσι, οι γηπεδούχοι κατάφεραν επιτέλους να σφραγίσουν την παραμονή τους (σ.σ. είχαν τέσσερις σερί ήττες) κι επέτρεψαν στη Γιουνάιτεντ -εφόσον πάρει τα τρία παιχνίδια που της απομένουν- να πάρει εκείνη το ευρωπαϊκό εισιτήριο! Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: