Κυριακή 4 Μαΐου 2014

«Σε εξέλιξη ο σχεδιασμός»

Τον προγραμματισμό της νέας σεζόν έχουν αρχίσει να καταστρώνουν στον Πλατανιά, όπως αναφέρουν οι Κρητικοί μετά την εξασφάλιση της άδειας για τη συμμετοχή τους στη Σούπερ Λίγκα.

«Σε εξέλιξη ο σχεδιασμός»
Απόλυτα ικανοποιημένοι με την εξασφάλιση της αδειοδότησης για την νέα σεζόν και το γεγονός πως η ομάδα θα μπορέσει να προχωρήσει κανονικά σε μεταγραφές παρουσιάζονται στον Πλατανιά.

Αυτό προκύπτει από την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Χανιώτες και τονίζουν πως ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός σε όλα τα επίπεδα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η ανακοίνωση του κρητικού συλλόγου

Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης (Ε.Ε.Α.) της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά τη χθεσινή της συνεδρίαση, εξέτασε την έφεση της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, κατά της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης και την έκανε δεκτή. Ως εκ τούτου, η συμμετοχή της ομάδας μας στο επόμενο πρωτάθλημα θα γίνει κανονικά, χωρίς κανένα περιορισμό.

Ήδη έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός – σχεδιασμός σε όλα τα επίπεδα για τη νέα περίοδο, με στόχο η ομάδα να είναι ενισχυμένη και έτοιμη εγκαίρως για να ανταπεξέλθει με επιτυχία τη νέα πρόκληση.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: