Κυριακή 4 Μαΐου 2014

«Πριν τον Φαν Χάαλ, θα περιμένει Γκουαρντιόλα»!

Στην αποκάλυψη πως η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση του Γκουαρντιόλα της Μπάγερν, προτού συμφωνήσει με τον Φαν Χάαλ, προχώρησε η τοπική εφημερίδα.

«Πριν τον Φαν Χάαλ, θα περιμένει Γκουαρντιόλα»!
Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει γνωστό πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι κοντά σε συμφωνία με τον Λουίς Φαν Χάαλ, όμως τοπική εφημερίδα «Manchester Evening News» υποστηρίζει πως οι διοικούντες τον βρετανικό σύλλογο εξετάζουν και άλλη περίπτωση, προτού συμφωνήσουν με τον Ολλανδό τεχνικό.

Συγκεκριμένα, οι «κόκκινοι διάβολοι» φέρονται να παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος έχει δεχθεί δριμεία κριτική για τον αποκλεισμό της Μπάγερν Μονάχου και τον τρόπο που αυτός ήρθε από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην ημιτελική φάση του Champions League.

Μάλιστα, υπάρχουν φήμες πως ο Καταλανός προπονητής έχει χάσει σε έναν βαθμό την εμπιστοσύνη των Βαυαρών, αφού άλλαξε μία ομάδα που «σάρωσε» τα πάντα την περσινή σεζόν και φέτος με άλλη τακτική έχει καταφέρει να πάρει μόνο το πρωτάθλημα (μέχρι στιγμής).

Ίσως, όμως, να πρόκειται για διαπραγματευτικό μέσο για να μπορέσουν οι Άγγλοι να ασκήσουν πίεση στον Φαν Χάαλ και να απαντήσει θετικά το συντομότερο δυνατόν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: