Κυριακή 4 Μαΐου 2014

«Να κάνουμε κατάθεση ψυχής»

Μεγάλη προσοχή θέλει για τους παίκτες του Ατρόμητου το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, όπως δήλωσε ο Γιώργος Παράσχος, ενώ τόνισε ότι φάνηκε η έλλειψη ρυθμού κόντρα στον Παναθηναϊκό.

«Να κάνουμε κατάθεση ψυχής»
Να μην εφησυχάσουν θέλει από τους παίκτες του Ατρόμητου ο Γιώργος Παράσχος στο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 2η αγωνιστική των play-offs της Superleague. O 61χρονος τεχνικός τόνισε μέσω της Nova ότι δεν πρέπει να παρασύρει την ομάδα του το γεγονός ότι οι Αρκάδες μπήκαν χωρίς βαθμός στο μίνι-πρωτάθλημα και πως θα πρέπει να γίνει κατάθεση ψυχής για να έρθει το «τρίποντο».

Ο προπονητής των Περιστεριωτών, αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό και σχολίασε πως κόστισε στους «μπλε» η έλλειψη ρυθμού, ενώ τόνισε θα αντιμετωπιστεί από ματς σε ματς.

«Θέλαμε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό αλλά φάνηκε καθαρά στο πρώτο ημίχρονο πως μας κόστισε η έλλειψη ρυθμού. Το 20ήμερο το οποίο καθίσαμε, φάνηκε. Παρά το ότι ήμασταν μέτριοι στο πρώτο 45λεπτο, δημιουργήσαμε 5-6 ευκαιρίες στις οποίες όμως δεν βρήκαμε εστία. Φάνηκε καθαρά η νευρικότητά μας. Στο δεύτερο ημίχρονο έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά και παρά το ότι ο Παναθηναϊκός έκανε κάποιες ευκαιρίες, χάρη στον Τσέναμο γλιτώσαμε τον κίνδυνο. Στην επανάληψη ήμασταν η καλύτερη ομάδα και δικαιούμασταν και κάποιο παραπάνω γκολ. Είναι κρίμα για τον Γιαννούλη να κάνει τόσες πολλές κούρσες και να μη μπορεί να βρει κάποιον συμπαίκτη του. Από παιχνίδι σε παιχνίδι θα μπορέσουμε να βρούμε τον χαμένο ρυθμό μας», είπε ο Γιώργος Παράσχος αρχικά.

«Ο Αστέρας μπορεί να ξεκινά με μηδέν βαθμούς αλλά έχει πολύ καλό υλικό και εμπειρία. Θέλει μεγάλη προσοχή να μην εφησυχάσουμε από το γεγονός πως η Τρίπολη ξεκινά με κανέναν βαθμό. Πρέπει να κάνουμε κατάθεση ψυχής αν θέλουμε να κερδίσουμε. Πέρυσι μας στέρησε την έξοδο μας στο Τσάμπιονς Λιγκ, ελπίζουμε φέτος να σπάσουμε και την κόντρα παράδοση που έχουμε στην Τρίπολη όπως έχουμε σπάσει πολλές παραδόσεις φέτος», πρόσθεσε ο προπονητής του Ατρόμητου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: