Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Μέσα ο Γκαρσία!!

Αν και οι πιθανότητες να αγωνιστεί δεν ήταν με το μέρος του, τελικά ο Πίτου Γκαρσία βρίσκεται στην αποστολή του Ατρόμητου για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Εντός και ο Ναπολεόνι.

Μέσα ο Γκαρσία!
«Πάνοπλος» θα είναι ο Ατρόμητος στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη για τη 2η αγωνιστική των play-offs. Ο Γιώργος Παράσχος περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή τον Πίτου Γκαρσία, ο οποίος ένιωθε ενοχλήσεις στο γόνατο και τελικά ήρθαν τα ευχάριστα νέα. Ο Αργεντινός μέσος είχε τενοντίτιδα στην επιγονατίδα, όπως φάνηκε από τις εξετάσεις και παρότι γλίτωσε τα χειρότερα, οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος του για να αγωνιστεί κόντρα στους Αρκάδες.

Τελικά, ο 30χρονος χαφ είναι στην αποστολή όπως και ο Στέφανο Ναπολεόνι. Ο Ιταλός επιθετικός είχε δεχθεί χτύπημα στην πλάτη, όμως από την αρχή ήταν πιο πιθανό να παίξει απ' ότι ο Γκαρσία, αλλά τελικά θα είναι παρόντες στην Τρίπολη και οι δύο.

Την αποστολή αποτελούν οι παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές: Τσέναμο, Σηφάκης, Νάστος, Κιβρακίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος, Γκαρσία, Μπάλλας, Ούμπιδες, Μπρίτο, Καραμάνος, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος, Γεωργίου, Φωτάκης, Φάμπιο.

* Εισιτήρια θα πωλούνται αύριο από εκδοτήριο στη Θύρα 4 του γηπέδου. Η τιμή είναι 15 ευρώ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: