Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Σκόνδρας: «Μόνο νίκη στη Λεωφόρο»

Σύνθημα νίκης έδωσε για τον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Σκόνδρας εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο διαβεβαιώνοντας πως θα είναι ένα παιχνίδι διαφορετικό από αυτό του τελικού Κυπέλλου.

Σκόνδρας: «Μόνο νίκη στη Λεωφόρο»
Έναν διαφορετικό, πιο σοβαρό και αποφασισμένο ΠΑΟΚ, περιμένει να δει ο Γιάννης Σκόνδρας στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για τη δεύτερη αγωνιστική των play offs την προσεχή Κυριακή, αφήνοντας πίσω την κακή εμφάνιση και την ήττα στον τελικό Κυπέλλου.

«Οι αγώνες είναι διαφορετικοί. Από εκεί και πέρα εμείς πρέπει να πάμε στη Λεωφόρο και να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και να πάμε να κερδίσουμε. Ο μόνος στόχος είναι η νίκη για μας και να δούμε τη συνέχεια. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι ανεβασμένος αλλά εμείς θα είμαστε πάρα πολύ σοβαροί και θα δείξουμε πειθαρχημένοι και μπούμε στο 100% από την αρχή του παιχνιδιού», δήλωσε στη Nova ο δεξιός μπακ του «Δικεφάλου του Βορρά».

Όσο για το πού θα κριθεί ο αγώνας, είπε: «Σίγουρα παίζει ρόλο η τακτική, πάρα πολύ μεγάλο ρόλο αλλά νομίζω ότι όσες φορές και να παίξουμε κάθε παιχνίδι θα είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα. Είναι καλή ομάδα ο Παναθηναϊκός κι εμείς είμαστε πάρα πολύ καλή ομάδα. Θα γίνει καλό παιχνίδι και πρέπει να φανούμε και να μπούμε πάρα πολύ δυνατοί από την αρχή του παιχνιδιού, συνήθως σ αυτό το κομμάτι έχουμε πρόβλημα, πρέπει να το διορθώσουμε κι ελπίζω να κερδίσουμε».

Ερωτηθείς αν το αποτέλεσμα του αγώνα θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη του μίνι πρωταθλήματος, απάντησε: «Σίγουρα, είναι πολύ σημαντικό όποιος κερδίσει για την επόμενη αγωνιστική αλλά δεν πρέπει να σταματήσουμε εκεί, είναι ακόμη πολλά παιχνίδια ως το τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: