Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Μπαρτζώκας: «Ενωμένοι για το πρωτάθλημα»

Για το τέλος της κανονικής περιόδου και τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το φινάλε με νίκη επί του Πανιώνιου. «Δεν είναι εύκολος αντίπαλος ο Άρης» τόνισε.

Μπαρτζώκας: «Ενωμένοι για το πρωτάθλημα»
Δύσκολο αντίπαλο χαρακτήρισε τον Άρη ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το ματς που ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο και έφερε τους Θεσσαλονικείς αντιπάλους του Ολυμπιακού.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να μείνει ενωμένη ενόψει των πλέι οφ, ώστε να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ σχολίασε την καλή κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του.

«Πολλά συγχαρητήρια στον κόουτς και τον Πανιώνιο που πέτυχαν τον στόχο τους στην κανονική περίοδο. Εμείς είχαμε την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις μας στην κανονική περίοδο που ίσως αντιμετωπίσουμε και πάλι στη συνέχεια.

Εμείς αυτό που θέλαμε ήταν να μοιράσουμε τον χρόνο συμμετοχής και να κρατήσουμε σε υψηλό επίπεδο την απόδοση μας, το πρώτο το καταφέραμε, το δεύτερο δεν το καταφέραμε σε συνεχή βαθμό, είχαμε αυξομειώσεις ανάλογα με τις πεντάδες που βάζαμε, αλλά είχαμε διπλάσιες τελικές πάσες και κυριαρχία στα ριμπάουντ που τελικά δείχνουν τον νικητή στα παιχνίδια και ισορροπία στα λάθη.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ετοιμαστούμε και εμείς για τη συνέχεια μας. Επί της ουσίας οι ομάδες που διεκδικούν τίτλους τώρα πρέπει να ετοιμάζονται. Θα πάμε για το Πρωτάθλημα όντας ενωμένοι.

Νιώθω πως είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε υψηλό επίπεδο προπόνησης και ελπίζω και εύχομαι να είμαστε υγιείς και πλήρεις. Εύχομαι ο Σερμαντίνι να είναι μαζί μας σε 4-5 ημέρες έτοιμος και να δουλέψουμε όλοι μαζί για την επίτευξη των στόχων μας.

Καλή συνέχεια στον Πανιώνιο στα πλέι οφ. Ή με τη Δράμα ή με τον Άρη θα παίζαμε. Νιώθω ότι σε αυτό το επίπεδο οι ομάδες είναι πάνω κάτω οι ίδιες. Όλες έχουν τα προβλήματα τους και τις δυνατότητες τους.

Ο Άρης είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και το να παίζεις στο Παλέ Ντε Σπορ δεν είναι ποτέ εύκολο, από εκεί και πέρα στόχος μας είναι να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να τελειώσουμε τη σειρά νωρίς, αναγνωρίζοντας πως πρόκειται για μια ομάδα που σου βάζει προβλήματα κυρίως με τον τρόπο που αμύνεται.

Όπως είπε και ο Μπρεντ και συμφωνώ μαζί του έχουν ένα μείγμα έμπειρων και ταλαντούχων παικτών. Σεβόμαστε την ιστορία του Άρη. Εμείς από τη μεριά μας θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να πάρουμε την πρόκριση
».


Από τη μεριά των παικτών ο Μπρεντ Πέτγουεϊ δήλωσε: «Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, την τρίτη ομάδα του πρωταθλήματος. Έχουν ένα καλό ρόστερ με έμπειρους και νέους παίκτες, καλούς Έλληνες και Αμερικανούς.
Εμείς θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το παιχνίδι για να προετοιμαστούμε για τα πλέι οφ και αυτή ήταν μια καλή ευκαιρία απέναντι σε μια σκληρή ομάδα. Θα είναι δύσκολη η σειρά με τον Άρη, μια ομάδα με πολλούς έμπειρους, αλλά και αρκετούς καλούς νέους παίκτες. Θα αρχίσουμε την προετοιμασία μας γι’ αυτά τα παιχνίδια από αύριο
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: