Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Μέσα και οι τρεις!

Στη διάθεση του Στάικου Βεργέτη για το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον Ατρόμητο τέθηκαν οι Κουρμπέλης, Καράσκο, Κοντοές. Εκτός ο τιμωρημένος ο Γκοιάν.

Μέσα και οι τρεις
Στην αποστολή για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον Ατρόμητο για τη 2η αγωνιστική των play-offs της Superleague βρίσκονται οι Δημήτρης Κουρμπέλης, Μαουρίσιο Καράσκο, όπως και ο Γιάννης Κοντοές.

Η συμμετοχή των πρώτων δύο ήταν εξαιρετικά αμφίβολη. Ο Έλληνας μεσοαμυντικός, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει 15 εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα, γυμνάστηκε μόνος του χθες, διότι ένιωσε σφίξιμο στον προσαγωγό. Ο Αργεντινός επιθετικός, που έχει χάσει ελάχιστα ματς των Αρκάδων, καθώς μετρά 29 συμμετοχές στη SuperLeague, ταλαιπωρούταν από ίωση και θεωρούταν δύσκολο να παίξει κόντρα στους Περιστεριώτες.

Ο Γιάννης Κοντοές είχε αποχωρήσει από το χθεσινό πρόγραμμα, διότι ένιωσε ενοχλήσεις, αλλά δεν υπήρχε ανησυχία για την παρουσία κόντρα στους «μπλε». Απών θα είναι για τον Αστέρα ο Ντορίν Γκοϊάν, καθώς έχει συμπληρώσει κάρτες και για τον ίδιο λόγο θα λείψει και την πέμπτη αγωνιστική εναντίον του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα αποτελείται από τους παρακάτω δέκα οκτώ ποδοσφαιριστές: Μπαντής, Ερνάντεζ, Λούι, Κοντοές, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Ζησόπουλος, Εντό, Μουνάφο, Ουσέρο, Ναβάρο, Κάφα, Ντε Μπλάσις, Βάλντο, Μπαράλες, Καράσκο και Χουάνμα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: