Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Ξέρει τον τρόπο…!

Με οδηγό τη νίκη με σκορ 3-1 στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ο Ατρόμητος πηγαίνει για να πάρει «διπλό» πρωτιάς στην Τρίπολη (18:15, Novasports 2).

Ξέρει τον τρόπο…
Την εικόνα που είχε στο τελευταίο του παιχνίδι με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης θέλει να επαναλάβει ο Ατρόμητος, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τους Αρκάδες (18:15, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Συγκεκριμένα, οι Περιστεριώτες είχαν μείνει με δέκα ποδοσφαιριστές από το πρώτο 20λεπτο, λόγω της αποβολής του Φυτανίδη, και κατάφεραν να επικρατήσουν με σκορ 3-1.

Κάτι ανάλογο περιμένει και σήμερα ο Γιώργος Παράσχος από τους παίκτες του στο «Θόδωρος Κολοκοτρώνης» που είχε επιστρέψει στην Αθήνα με ισοπαλία (2-2).

Από εκεί και πέρα, οι «κυανόλευκοι» θέλουν την πρώτη τους νίκη στη διαδικασία πλέι οφ, μία νίκη που θα τους διατηρήσει ζωντανούς στη μάχη για την κατάληψη της πρώτης θέσης στα πλέι οφ και την έξοδο στα προκριματικά του Champions League.

Την εστία των φιλοξενούμενων θα υπερασπιστεί ο Τσενάμο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Νάστο, Ταυλαρίδη, Λαζαρίδη και Γιαννούλη.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Πίτου Γκαρσία και Δημούτσος, με τον Μπρίτο και τον Ουμπίδες στα πλάγια της μεσαίας γραμμής. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Καραμάνος και Παπαδόπουλος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σηφάκης, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Ναπολεόνι, Γεωργίου και Φάμπιο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: