Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Χαροπαλεύει ο οπαδός της Νάπολι!

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο οπαδός της Νάπολι που δέχτηκε πυροβολισμούς πριν από τον τελικό Κυπέλλου με τη Φιορεντίνα. Οπαδός της Ρόμα ο δράστης, που ξυλοκοπήθηκε άγρια.

Χαροπαλεύει ο οπαδός της Νάπολι
Περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στην επιφάνεια για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ένας οπαδός της Νάπολι πυροβολήθηκε λίγες ώρες πριν τον τελικό Κυπέλλου με τη Φιορεντίνα στο «Ολίμπικο» της Ρώμης.

Όπως έγινε γνωστό, ο άτυχος 30χρονος, ονόματι Τσίρο Εσπόζιτο, κατευθυνόταν με ομάδα φιλάθλων των «παρτενοπέι» προς το γήπεδο, όταν ένας οπαδός της Ρόμα τούς πέταξε κάποιες φωτοβολίδες. Εκείνοι αντέδρασαν και κινήθηκαν εναντίον του, με αποτέλεσμα αυτός να πανικοβληθεί, να τραβήξει όπλο και να αρχίσει να πυροβολεί αδιακρίτως τραυματίζοντας έναν εξ αυτών σοβαρά. Οι ομοϊδεάτες του θύματος επιτέθηκαν στον 48χρονο δράστη, ονόματι Ντανιέλε Ντε Σάντις, και τον ξυλοκόπησαν άγρια σπάζοντάς του το πόδι, ενώ πλέον νοσηλεύεται υπό φρούρηση και κρατείται με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Ο Τσίρο Εσπόζιτο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ακόμη κι αν επιβιώσει υπάρχει κίνδυνος να μείνει παράλυτος, γιατί μία σφαίρα έχει «σφηνωθεί» στην σπονδυλική του στήλη. Στο πλευρό του βρίσκονται οι γονείς του, που μετά τα άσχημα νέα ταξίδεψαν από τη νότια Ιταλία στην πρωτεύουσα. «Πλέον το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσευχηθούμε. Είχα πει στο γιο μου να προσέχει, γιατί ήξερα πως θα ήταν επικίνδυνα, αλλά δεν περίμενα να συμβεί κάτι τέτοιο», δήλωσε η μητέρα του θύματος. «Επρόκειτο για ενέδρα. Ο γιος μου δεν προκάλεσε κανέναν, δεν ήταν καν οπλισμένος», είπε ο πατέρας του.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: