Κυριακή 4 Μαΐου 2014

«Ροντέο» με πυροβολισμούς πριν τον ιταλικό τελικό!!

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται οπαδός της Νάπολι, ο οποίος πυροβολήθηκε πριν τον τελικό Κυπέλλου με την Φιορεντίνα. Πάνω από 4 οι τραυματίες, ανάμεσά τους κι αστυνομικός. Δείτε φωτογραφίες και video

«Ροντέο» με πυροβολισμούς πριν τον ιταλικό τελικό!
Χαμός έγινε στους δρόμους της Ρώμης, πριν την έναρξη του τελικού ανάμεσα στη Νάπολι και τη Φιορεντίνα στο «Ολίμπικο».

Ένας οπαδός της Νάπολι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε στο στήθος κατά τη διάρκεια επεισοδίων, ενώ δύο ακόμα τραυματίστηκαν στα χέρια και στο κεφάλι.

Ο ένας απ’ αυτούς είναι αστυνομικός, ο οποίος δέχτηκε επίθεση με δύο πυροβολισμούς από χούλιγκανς, όμως δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Σύμφωνα με τη «Gazzeta dello Sport» οι τρεις άντρες περικυκλώθηκαν στο αυτοκίνητό τους από οπαδούς -πιθανότατα της Ρόμα- που άρχισαν να πυροβολούν, ενώ η αστυνομία βρήκε τα όπλα λίγο παρακάτω.

inner

inner

Οι διαπληκτισμοί ξεκίνησαν από νωρίς ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων και την αστυνομία, με την Ρώμη να έχει «φρακάρει» προκειμένου να διατηρηθεί η ασφάλεια απ’ τα πλήθη που κατευθύνονται στο γήπεδο, χωρίς όμως να αποφευχθούν τα έκτροπα.



Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα το παιχνίδι να μην ξεκινήσει στην προγραμματισμένη ώρα, λόγω της τεράστιας αναστάτωσης που επικρατούσε στην εξέδρα των φίλων της Νάπολι.

Είναι, δε, χαρακτηριστικό ότι κοντά τους βρέθηκε -για να μεταφέρει ότι ο τραυματίας δεν είναι νεκρός και να τους κατευνάσει- ο αρχηγός Μάρεκ Χάμσικ.



Μετά απ' όλα αυτά λοιπόν -και κατόπιν 35 λεπτών με έντονες διαβουλεύσεις μεταξύ των ανθρώπων των δυο ομάδων, των Αρχών και αξιοματούχων της ιταλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου- αποφασίστηκε να ξεκινήσει το παιχνίδι.

Ενδεικτικό, ωστόσο, του άσχημου κλίματος που συνέβη αυτό είναι το γεγονός πως ακούστηκαν έντονες αποδοκιμασίες από τις εξέδρες, την ώρα του εθνικού ύμνου.

inner

inner

inner

inner

inner

inner
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: