Κυριακή 4 Μαΐου 2014

«Δικαιούμασταν την πέμπτη θέση»

Ιδιαίτερο παιχνίδι χαρακτήρισε αυτό της Κηφισιάς με τον Πανελευσινιακό ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και τόνισε ότι η ομάδα του δικαιούταν την πέμπτη θέση στη BasketLeague.

«Δικαιούμασταν την πέμπτη θέση»
Φυσιολογική με βάση την πορεία που είχε φέτος η Κηφισιά είναι η πέμπτη θέση, που πήρε στην κανονική περίοδο της Α1 Ανδρών, όπως δήλωσε ο προπονητής της, Ηλίας Παπαθεοδώρου, οποίος χαρακτήρισε δίκαιη την παραμονή του Πανελευσινιακού στην κατηγορία. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του ήθελε να πάρει τη νίκη στην Ελευσίνα, ώστε να μην περιμένει τα αποτελέσματα των άλλων ματς.

«Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι ειδικά για την ομάδα του Πανελευσινιακού. Εμείς θέλαμε να κατακτήσουμε την πέμπτη θέση, κάτι που πιστεύω ότι το δικαιούμασταν σύμφωνα με την πορεία μας. Δεν θέλαμε να περιμένουμε τα αποτελέσματα στα υπόλοιπα παιχνίδια», είπε ο Έλληνας τεχνικός και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον σημερινό του αντίπαλο:

«Η ομάδα της Ελευσίνας ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο είχε πολύ άγχος και εμείς ήμασταν πολύ καλοί αμυντικά. Με εξαίρεση ορισμένες προσωπικές ενέργειες του Φαγιέ τα πήγαμε άριστα. Οι αλλαγές που κάναμε στο ρόστερ κάπου μας επηρέασαν στον ρυθμό. Ευτυχώς για το πρωτάθλημα τα υπόλοιπα αποτελέσματα ήταν φυσιολογικά. Πιστεύω ότι δίκαια σώθηκε ο Πανελευσινιακός».

Ο γκαρντ της Κηφισιάς, Σάσα Βασίλιεβιτς ήταν λακωνικός, αναφέροντας: «Συγχαρητήρια σε όλους μέσα στην ομάδα για την επιτυχία. Είναι μεγάλο το επίτευγμα της κατάκτησης της πέμπτης θέσης. Πρέπει όμως τώρα να στρέψουμε την προσοχή μας στα πλέι οφ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: