Κυριακή 4 Μαΐου 2014

«Είμαστε καλοί μόνο στο πρώτο ημίχρονο»

Στη διαπίστωση πως οι παίκτες του Απόλλωνα Πατρών ήραν καλοί μόνο στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Παναθηναϊκό έφτασε ο Νίκος Βετούλας, μετά την ήττα από τους «πράσινους».

«Είμαστε καλοί μόνο στο πρώτο ημίχρονο»
Ο τεχνικός των «μελανόλευκων» τόνισε πως στο δεύτερο ημίχρονο η συγκέντρωση του Παναθηναϊκού του έδωσε μια σημαντική διαφορά και περιμένει περισσότερο ανταγωνιστική την ομάδα του στα πλέι οφ κόντρα στον ίδιο αντίπαλο.

Αναλυτικά: «Ο κόουτς τα είπε όλα. Παίξαμε αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε δυνάμεις και ενθουσιασμό. Στο δεύτερο, ο Παναθηναϊκός ήταν πιο συγκεντρωμένος και σοβαρός, δεν συγχώρησε τα λάθη, κράτησε και αύξησε μια διαφορά. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στα πλέι οφ και, αν μπορούμε, να βάλουμε κάποια παιδιά να παίξουν, ώστε να δούμε και τι θα κάνουμε την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο κάθε παίκτης έχει προσωπικό κίνητρο όταν μπαίνει στο παρκέ να αγωνιστεί απέναντι σε τέτοιες ομάδες, μια ομάδα που κυριαρχεί στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ. Είναι και θέμα του κάθε παίκτη ξεχωριστά το πως αντιδρά
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: