Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Μαρκόπουλος: «Η στιγμή της αλήθειας»

Στους αγώνες με τη Νέα Κηφισιά ο ΠΑΟΚ παίζει τους κόπους όλης της σεζόν, όπως δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά τη νίκη επί του Ικάρου.

Μαρκόπουλος: «Η στιγμή της αλήθειας»
Δεν θέλησε να μείνει πολύ στη νίκη επί του Ικάρου ο Σούλης Μαρκόπουλος. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αμέσως στράφηκε στα πλέι οφ και τη σειρά με τη Νέα Κηφισιά που θα κρίνει τη σεζόν.

«Πετύχαμε τον στόχο μας να είμαστε σε μια πλεονεκτική θέση στα πλέι οφ. Τώρα ήρθε η στιγμή της αλήθειας, πρέπει να κρατήσουμε την έδρα μας για να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Σήμερα θέλαμε την νίκη για ψυχολογικούς λόγους και γιατί μας πείραξε η ήττα από τον Ηλυσιακό. Είναι δύσκολο το ότι θα παίξουμε τρεις αγώνες μέσα σε έξι μέρες», ανέφερε και πρόσθεσε: «Η Νέα Κηφισιά είναι δύσκολη και έμπειρη ομάδα. Έχει τέσσερις πολύ έμπειρους παίκτες που έχουν παίξει σε ευρωπαϊκές ομάδες και ξέρουν τι θα πει πλέι οφ. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι εμείς. Έχει προσθέσει δύο νέους παίκτες η Νέα Κηφισιά, αυτό είναι πρόβλημα και πρέπει να δούμε πως συμπεριφέρεται με αυτούς τους παίκτες ο αντίπαλος».

Ο Ντι Τζέι Κούπερ, δήλωσε: «Ήταν μια καλή νίκη για εμάς. Δεν παίξαμε καλά την περασμένη εβδομάδα και ήταν σημαντικό να είχαμε ένα καλό παιχνίδι. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι της Τρίτης για τα πλέι οφ τώρα».

Για το ρεκόρ του με τις ασίστ σε μια σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, καθώς ξεπέρασε τον Μουλαομέροβιτς, ο Αμερικανός γκαρντ είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω το τεχνικό τιμ και τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν. Ήθελα και εγώ να βοηθήσω την ομάδα. Είναι σημαντικό (σ.σ. το ρεκόρ) γιατί πέρασαν σημαντικοί παίκτες από τον ΠΑΟΚ. Δεν σκεφτόμουν σήμερα το ρεκόρ, για να το πετύχαινα θα έπρεπε να πετύχουν καλάθια και οι συμπαίκτες μου, κάτι που το έκαναν. Υπήρχαν πιο έμπειροι παίκτες από μένα που με βοήθησαν ενώ ήταν σημαντικό και το τεχνικό επιτελείο. Όλοι μαζί περνούσαμε τα δύσκολα στον ΠΑΟΚ, ήμασταν μια οικογένεια και αυτό ήταν σημαντικό».

Όσο για τις μάχες με τη Νέα Κηφισιά, είπε: «Αν παίξουμε όπως στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε και δεν θα έχουμε πρόβλημα να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: