Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Καλείται να βγάλει πείσμα!

Νίκη με την οποία θα διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά το χαμένο Κύπελλο και θα μπει δυναμικά στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης των πλέι οφ θέλει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό (20:30,NovaΣΠΟΡ FM 94,6).

Καλείται να βγάλει πείσμα
Με στόχο να πάρει ρεβάνς για τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και να πάρει προβάδισμα για την έξοδο στα προκριματικά του Champions League αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (20:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Μετά το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ακολούθησαν «λαϊκά δικαστήρια» από τους οπαδούς στην προπόνηση της ομάδας, οι «βαριές» δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη για τις αλλαγές σε διοικητικό και οργανωτικό επίπεδο, κάτι που αναγκάζει τους παίκτες του Γιώργου Γεωργιάδη να βγάλουν πείσμα και χαρακτήρα για τη νίκη μέσα στην έδρα των «πράσινων».

Τα προβλήματα παραμένουν για τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος έχει κατασταλάξει στο σχήμα με το οποίο σκοπεύει να αντιμετωπίσει το «τριφύλλι» και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Σκόνδρα, Ινσαουράλδε, Βίτορ και Λίνο.

Στο 4-3-3 ο Κάτσε θα αγωνιστεί ως «κόφτη», με τους Νάτχο Λάζαρ εσωτερικούς χαφ. Η τριάδα της επίθεσης θα απαρτίζεται από τον Σαλπιγγίδη δεξιά, τον Στοχ αριστερά και τον Αθανασιάδη στην κορυφή.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γκσπούρνινγκ, Τζαβέλλας, Κατσικάς, Σαββίδης, Μάρτενς, Ολίσε, Βούκιτς και Κουλούρης. Εκτός έμειναν οι Λούκας, Χούσεν (δεν προπονήθηκαν χθες), Κατσουράνης, Μαντούρο (ατομικό πρόγραμμα προπόνησης) και ο τιμωρημένος Κίτσιου.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: