Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Κουταλιανός: «Αποδείξαμε πως δεν είμαστε ελέφαντες»

Απάντηση σε όσους περίμεναν να δουν τον Κολοσσό αδιάφορο απέναντι στον Άρη ήταν η νίκη των Ροδιτών, σύμφωνα με τον Μιχάλη Κουταλιανό.

Κουταλιανός: «Αποδείξαμε πως δεν είμαστε ελέφαντες»
Αν και χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, ο Κολοσσός έπαιξε για την ιστορία του και νίκησε με 72-69 τον Άρη στο «Βενετόκλειο», κάτι που ικανοποίησε τον προπονητή της ομάδας, Μιχάλη Κουταλιανό, ο οποίος ευχαρίστησε τη διοίκηση των Ροδιτών για την εμπιστοσύνη.

«Συγχαρητήρια στον κόουτς και στην ομάδα του Άρη για τον εκπληκτικό δεύτερο γύρο που έκαναν. Εμείς κληθήκαμε σήμερα να αποδείξουμε πως δεν είμαστε ελέφαντες. Ακούστηκαν διάφορα όλη την εβδομάδα που έλεγαν πως ο Κολοσσός θα παρουσιαζόταν αδιάφορος. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν και τη διάθεση που έδειξαν ενώ έκαναν και μεγάλη προσπάθεια. Για το παιχνίδι, όπως είπε και ο κόουτς, είχαμε και εμείς διάθεση, και εμείς είχαμε όρεξη και συνειδητά πήγαμε σε ανοιχτό παιχνίδι. Τα καταφέραμε στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου και του δευτέρου, αλλά και σε όλο το τρίτο. Στο τέλος, όμως, πάθαμε μπλακ άουτ. Το ματς πήγε στον πόντο και το κέρδισε ίσως ο πιο τυχερός. Θέλω να ευχαριστήσω κλείνοντας τη διοίκηση που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι προπονητής στην ομάδα το τελευταίο δίμηνο, να ευχαριστήσω τους παίκτες που με άκουσαν και με στήριξαν στο τελευταίο δίμηνο. Στα δύσκολα ήταν παρόντες όλοι τους και τους ευχαριστώ έναν-έναν προσωπικά και όλους ομαδικά. Επίσης τον Γιώργο Γκοτζογιάννη, αλλά και όλους τους ανθρώπους της ομάδας, το τεχνικό τιμ, τους πάντες».

Ο γκαρντ της ομάδας, Άγγελος Τσάμης, τόνισε: «Θέλαμε να κερδίσουμε για τον κόσμο μας. Καλή συνέχεια στον Άρη και στα play offs. Ήταν δύσκολη χρονιά για εμάς, αλλάξαμε παίκτες και προπονητές και αλλάζαμε χημεία συνεχώς, αλλά τελικά πετύχαμε τον στόχο μας. Πλέον πρέπει να συζητήσει η διοίκηση με τον προπονητή για το τι θα γίνει. Εμείς που είμαστε χρόνια στην ομάδα θέλουμε να συνεχίσει ο Κολοσσός να πρωταγωνιστεί. Νομίζω πως τα καλύτερα έρχονται για τον Κολοσσό. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας στήριξε όλη τη σεζόν, τους συμπαίκτες και τους προπονητές. Η έλλειψη χημείας και οι πολλές αλλαγές μας στοίχισαν. Καλό καλοκαίρι σε όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: