Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Μάρκοβιτς: «Στο τέλος μετράει μόνο η νίκη»

Στους βαθμούς που πήρε ο ΚΑΟΔ κόντρα στα Τρίκαλα στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Α1 μπάσκετ στάθηκε ο MVP της αναμέτρησης Νίκολα Μάρκοβιτς.

Μάρκοβιτς: «Στο τέλος μετράει μόνο η νίκη»
Στα πλέι οφ έχει στρέψει ήδη την προσοχή του ο Νίκολα Μάρκοβιτς, όπως δήλωσε μετά τη νίκη του ΚΑΟΔ επί των Τρικάλων.

Ο MVP της αναμέτρησης αναφέρθηκε στον τρόπο που νίκησε η ομάδα του, τονίζοντας πως η νίκη είναι το μόνο που μετράει.

«Πρώτα απ όλα θέλω να πω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, στο επιτελείο, στους οπαδούς και σε όλους όσους είναι κοντά στην ομάδα. Καταφέραμε τον σκοπό μας που ήταν η είσοδος στα playoffs και θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί με τον Πανιώνιο και να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Σχετικά με το σημερινό ίσως είναι καλύτερα κάποιες φορές να κερδίζεις κατ’ αυτόν τον τρόπο. Νομίζω ότι υπήρξαν στιγμές που παίξαμε πολύ καλά αλλά στο τέλος η νίκη είναι που μετράει».

Από τη μεριά του, ο βοηθός του Νέναντ Μάρκοβιτς, Κώστας Μέξης είπε:

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Κώστα(Φλεβαράκη), στο προπονητικό τιμ των Τρικάλων και στους παίκτες τους και γενικότερα την ομάδα για την πολύ καλή πορεία που κάνανε φέτος, ξεκίνησε δύσκολα αν και πιστεύω ότι κατέληξε πολύ καλά γι αυτούς, αν και στο τέλος χαλάρωσε λίγο η ομάδα και είναι λογικό.

Έχουμε περάσει και εμείς αυτή την φάση την πρώτη χρονιά στην Α1, μόλις σωθήκαμε οι παίκτες μας χαλαρώσανε νομίζω ότι είναι λογικό. Όσοναφορά την δική μας την ομάδα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την πορεία μας όλη την χρονιά, που κατέληξε με αυτή την έκτη θέση που είναι η καλύτερη στην ιστορία της ομάδας και νομίζω ότι είναι μία θέση που αξίζαμε με την πορεία μας σε μεγάλο μέρος του πρωταθλήματος και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και πιστεύω ότι βγάλαμε την χρονιά για να φέρουμε την ομάδα εδώ που την φέραμε.

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι ήταν λίγο περίεργο ειδικά στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, πολλά λάθη εκατέρωθεν και δύο ομάδες που θεωρητικά ξέχασαν την άμυνα. Είχαμε στο πρώτο ημίχρονο 47-62 και τελικό σκορ 103-108, υπήρχε ενέργεια δεν υπήρχε μυαλό σε μεγάλο μέρος του αγώνα θεωρώ για κάθε άμυνα από τις ομάδες, εμείς ξεκινήσαμε καλά ήμασταν εύστοχοι γυρίσαμε την μπάλα, βρήκαμε λύσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα Τρίκαλα φανήκαν σίγουρα πιο δυνατά, δεν αντιδράσαμε πολύ καλά εμείς, θεωρώ πως κάποια σφυρίγματα επηρέασαν το μυαλό μας. Και στο τέλος τα παιδιά δείξανε μεγάλη καρδιά, καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι κάτι πολύ δύσκολο έτσι όπως γύρισε το ματς και τα Τρίκαλα ήταν πολύ κοντά στο σκορ. Πιστεύω πως αντέδρασαν σωστά οι παίκτες για να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι που μας έφερε στην έκτη θέση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: