Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Και... τάβλα η Μπαρτσελόνα!! (video)

Σχεδόν εκμηδενίστηκαν οι όποιες ελπίδες της Μπαρτσελόνα για τον τίτλο! Οι Καταλανοί πάγωσαν στις καθυστερήσεις απ’ την Χετάφε (2-2) και λένε… αντίο στο πρωτάθλημα. Συγκίνηση λόγω Βιλανόβα.

Και... τάβλα η Μπαρτσελόνα! (video)
«Καληνύχτα» στις κρυφές ελπίδες που είχε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είπε η Μπαρτσελόνα! Οι «μπλαουγκράνα» δέχθηκαν γκολ στις καθυστερήσεις απ’ την Χετάφε και με το τελικό 2-2 φαίνεται πως αποχαιρετούν τα όνειρα για ανατροπή της κατάστασης στην κορυφή, παραδίδοντας το στέμμα τους σε Ατλέτικο ή Ρεάλ.

Πριν την έναρξη του αγώνα στο «Καμπ Νου» οι Καταλανοί τίμησαν την μνήμη του Βιλανόβα με ένα ειδικό βίντεο αφιερωμένο στον 45χρονο τεχνικό, κράτησαν ενός λεπτού σιγή και φόρεσαν φανέλες με μήνυμα «Τίτο για πάντα αθάνατος». Στα του παιχνιδιού, ο Μέσι έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους με γκολ στο 23’, αλλά λίγο αργότερα ο Λαφίτα ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους.

Κι ενώ ο Αλέξις στο 67’ έβαλε εκ νέου μπροστά τους «μπλαουγκράνα», στη συνέχεια παρέδωσαν… πνεύμα. Διότι όταν μάχεσαι για να μείνεις «ζωντανός» στην κούρσα του πρωταθλήματος, όταν –κυρίως- λέγεσαι Μπαρτσελόνα, δεν μπορείς να δέχεσαι γκολ στις καθυστερήσεις! Κάτι που δηλαδή έπαθε η Μπάρτσα, με τον Λαφίτα να παίρνει ρόλο… δήμιου και να γράφει το τελικό σκορ μέσα σε παγωμάρα.

Στους 85 βαθμούς πλέον οι Καταλανοί, την ώρα που η Ατλέτικο έχει τρεις περισσότερους και αγωνίζεται με την Λεβάντε την Κυριακή. Η Ρεάλ απ’ την άλλη είναι στους 82, με δύο παιχνίδια λιγότερα (σε σχέση με την Μπαρτσελόνα).


FC Barcelona - Getafe 2:2 All Goals (03.05.2014) από GoldenNightpl

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: