Κυριακή 4 Μαΐου 2014

«Η παραμονή μας κρίθηκε από ένα λάθος»

Σε ένα λάθος κρίθηκε ο υποβιβασμός του Ηλυσιακού στην Α2 μπάσκετ των ανδρών όπως τόνισε ο Τζίμης Κουστένης, μετά τη λήξη τη αναμέτρησης και την ήττα από τον ΑΓΟΡ.

«Η παραμονή μας κρίθηκε από ένα λάθος»
Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» τόνισε πως αξίζουν συγχαρητήρια στους Κρητικούς για την προσπάθεια που μπαίνει στα υπέρ τους για την υστεροφημία τους και χαρακτήρισε υπέρβαση την πιθανή νίκη. Θεωρεί πως το ματς εξελίχθηκε όπως το περίμεναν όλοι και στάθηκε στις απουσίες που υπήρξαν, χαρακτηρίζοντας λεβέντες τους παίκτες του το δίμηνο που βρίσκεται αυτός στο «τιμόνι», τονίζοντας πως το μέλλον τους ανήκει.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στον Γιώργο Καλαφατάκη και στην ομάδα του Ρέθυμνο Aegean για το σημερινό ματς, γιατί έπαιξε όπως έπρεπε να παίζει όλα τα παιχνίδια, δυνατά και σκληρά, για την υστεροφημία τους. Γνωρίζαμε ότι είχαμε μία δύσκολη αποστολή και θα έπρεπε να κάνουμε μία μεγάλη υπέρβαση για να φτάσουμε στη νίκη. Το παιχνίδι εξελίχθηκε όπως το περιμέναμε, κυριαρχούσαν οι άμυνες και φαινόταν ότι θα κριθεί από ένα λάθος. Αυτή είναι η ‘άγρια’ ομορφιά του αθλητισμού.

Είναι γνωστό ότι είχαμε πολλά προβλήματα. Εγώ μπορώ να μιλήσω για τους τελευταίους δύο μήνες που βρίσκομαι σαν προπονητής στην ομάδα και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι συγχαρώ τους παίκτες, γιατί τους θεωρώ λεβέντες που έδωσαν μέχρι την τελευταία στιγμή την ψυχή τους. Για πολλά από αυτά τα παιδιά το μέλλον τους ανήκει.

Όλο το επιτελείο της ομάδας ήταν σαν μία οικογένεια και για αυτό από τη θέση αυτή θέλω να ευχαριστήσω τους δύο συνεργάτες μου, τον Νίκο τον Λινοξυλάκη και τον Χρήστο Κουτσούμπα, τα παιδιά που είναι σε όλο το τεχνικό τιμ, οι οποίοι κάθε μέρα προσπαθούσαν για το καλύτερο. Φυσικά, δεν καταφέραμε τον τελικό στόχο, αλλά παλέψαμε. Καλή συνέχεια σε όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: