Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Γιαπλές: «Θολό το τοπίο»

Αιχμές για τη διοίκηση του Ικάρου και τις συνθήκες που επικράτησαν φέτος στην ομάδα της Χαλκίδας άφησε ο Θανάσης Γιαπλές μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και τον υποβιβασμό στην Α2.

Γιαπλές: «Θολό το τοπίο»
Ο Ίκαρος αποχαιρέτησε την Α1 μετά την ήττα του από τον ΠΑΟΚ και ο προπονητής της ομάδας, Θανάσης Γιαπλές, στάθηκε στα εξωαγωνιστικά προβλήματα που δεν επέτρεψαν στην ομάδα του να αποδώσει.

«Δυστυχώς κάναμε μια προσπάθεια στο γήπεδο αλλά είχαμε μια δύσκολη χρονιά και για να φτάνουμε στο κάθε παιχνίδι. Δεν ήμασταν σήμερα έτοιμοι αν και ξέραμε ότι μπορεί να έχουμε τύχη αλλά δεν πείσαμε κάποιους. Υπάρχει διοικητική ομίχλη, ποιός πληρώνει, πότε , γιατί… Όλα αυτά φέρνουν προβλήματα. Ακόμα κανείς δεν ξέρει που ανήκει η ομάδα. Το τοπίο είναι θολό γενικά», τόνισε.

«Δίκαια χάνουμε την κατηγορία στο αγωνιστικό κομμάτι. Δυστυχώς ο κόσμος μας αγκάλιασε και αυτό είναι το κρίμα στην όλη υπόθεση. Δεν προετοιμαστήκαμε καλά λόγω προβλημάτων, αλλά τα παιδιά προσπάθησαν στο παιχνίδι και μπράβο γι' αυτό. Θα δούμε τι θα γίνει για το μέλλον, θα δούμε τι θα αποφασίσει η διοίκηση που είναι είτε στην Αθήνα, είτε στη Χαλκίδα. Δεν ξέρουμε γι' αυτό», πρόσθεσε.

Ο γκαρντ της ομάδας, Άντονι Ρόμπερσον, είπε: «Είναι μια δύσκολη ήττα. Πιστεύαμε πως μπορούμε να χτυπήσουμε το ματς, όμως ο ΠΑΟΚ πήρε άνετα την νίκη. Συγχαρητήρια γι' αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: