Κυριακή 4 Μαΐου 2014

«Σφίγγα» για το μέλλον ο Μιλίτο!

Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Ντιέγκο Μιλίτο στην Ίντερ μετά και το πέρας της φετινής σεζόν, με τον παίκτη να μην αποκαλύπτει το τι μέλλει γενέσθαι με την ποδοσφαιρική του καριέρα.

«Σφίγγα» για το μέλλον ο Μιλίτο
Ανοιχτά άφησε όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του ο Ντιέγκο Μιλίτο. Ο επιθετικός της Ίντερ -την οποία εκθείασε- που το τελευταίο διάστημα λέγεται πως θα αποχωρήσει απ’ τους «νερατζούρι» στο φινάλε της σεζόν, δεν θέλησε ούτε να επιβεβαιώσει, αλλά κι ούτε να διαψεύσει τις εν λόγω φήμες, ξεκαθαρίζοντας πως η απόφασή του θα παρθεί μετά από ώριμη σκέψη.

«Ό,τι έχουμε πετύχει στην Ίντερ, το έχουμε καταφέρει όλοι μαζί. Είμαι ευγνώμων στον Μοράτι που με έφερε στην ομάδα και μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε αυτό τον μεγάλο σύλλογο. Ήμουν και συνεχίζω να είμαι μέλος μιας τεράστιας ομάδας. Πρώτα θέλω να τελειώσει η σεζόν και μετά θα αποφασίσω τι είναι καλύτερο για μένα και την Ίντερ. Δεν ξέρω αν το προσεχές παιχνίδι με την Μίλαν θα είναι το τελευταίο μου ντέρμπι ή όχι…», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Αργεντινού άσου που φέρεται να 'χει πρόταση για να επαναπατριστεί μετά από μια πλούσια ευρωπαϊκή καριέρα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: