Κυριακή 4 Μαΐου 2014

«Ήταν μια περίεργη χρονιά»

Στο γεγονός πως για τα Τρίκαλα ήταν μια περίεργη χρονιά στάθηκε ο βοηθός του Κώστα Φλεβαράκη, Κώστας Παπαζογλου, στη συνέντευξη Τύπου, ζητώντας συγγνώμη για την απουσία του.

«Ήταν μια περίεργη χρονιά»
Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως τα συναισθήματα για τους παίκτες των Θεσσαλών είναι ανάμεικτα, δίνοντας συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ, ενώ θεωρεί επιτυχία το γεγονός πως τα Τρίκαλα θα αγωνίζονται και του χρόνου στη μεγάλη κατηγορία. Έμεινε με το παράπονο πως στα τελευταία δύο ματς όλοι εμφανίστηκαν αδιάφοροι, λόγω της εξασφάλισης της παραμονής και απογοητεύτηκε από τους 108 πόντους που δέχτηκαν, κάτι που δεν του έχει ξανατύχει.

Αναλυτικά: «Καταρχήν, θέλω να ζητήσω συγνώμη εκ μέρους του Κώστα Φλεβαράκη, που δεν μπόρεσε να παραστεί στη συνέντευξη Τύπου. Αυτή τη στιγμή έχω πολλά πράγματα στο μυαλό μου, για το τελευταίο παιχνίδι, μια περίεργη χρονιά για μας. Καταρχήν, θέλω να πω συγχαρητήρια στον Κώστα Μέξα που τον σέβομαι και τον εκτιμώ πάρα πολύ, είμαστε και από την ίδια πόλη και ελπίζω ο ΚΑΟΔ, που τον θεωρώ σταθερή ομάδα στο πρωτάθλημα, να πάει καλά και στα play-off, γιατί του αξίζει και σαν ομάδα και σαν σύνολο.

Κατά δεύτερον, θα ήθελα να πω ότι τα συναισθήματά μου για τους παίκτες και την ομάδα μου είναι λίγο ανάμεικτα, καθώς ο στόχος που φαινόταν στην αρχή της χρονιάς σαν κάτι πάρα πολύ δύσκολο να επιτευχθεί, επιτεύχθηκε μερικές αγωνιστικές πριν το τέλος της χρονιάς και είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες και για όλη την ομάδα μέχρι εκείνο το σημείο. Όπως είπα και πριν, όμως, είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα, γιατί σαν άνθρωπος εγώ, προσωπικά τουλάχιστον, δεν μου αρέσει να τελειώνω έτσι μια χρονιά.

Δυστυχώς, για δυόμισι παιχνίδια, δείξαμε ότι σαν να θέλουμε να κοιτάμε πως θα φύγουμε, πως θα πάμε πίσω στα σπίτια μας, δεν μιλάω μόνο για τους παίκτες, μιλάω για όλους μας, είμαστε μία ομάδα, αυτό είναι κάτι που δεν με εκφράζει και δεν μου αρέσει. Από την άλλη, δεν μπορώ να πω τίποτα για την πορεία μας μέχρι τώρα σε όλα τα γήπεδα και έδειχνε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς ότι έχει τον σεβασμό και ότι δεν θα είχε κανένα πρόβλημα για να σωθεί.

Όσον αφορά το παιχνίδι, στα οκτώ χρόνια καριέρας μου στην Α1 και σε πέντε διαφορετικές χώρες που έχω δουλέψει, δεν έχω φάει ποτέ 62 πόντους σε ένα ημίχρονο και ποτέ 108 σε ένα αγώνα. Είναι κάτι που δεν θέλω να ξαναζήσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: