Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Διαψεύδεται του Βύντρα!

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta δύο πράγματα για τα περί Ολυμπιακού και Βύντρα.  
Το ότι ο Μίτσελ έχει, όπως τουλάχιστον ακούγεται, σε μία εκτίμηση τον Λουκά Βύντρα και μπορεί να τον θεωρεί ως μία καλή επιλογή για το ρόστερ του Ολυμπιακού στις θέσεις του δεξιού στόπερ και του δεξιού μπακ, δεν σημαίνει αυτόματα κι ότι ο Ολυμπιακός θα...τρέξει κιόλας να πάρει τον παίκτη.
Στο ποδόσφαιρο, βέβαιαποτέ μην λες ποτέ και ουδείς ξέρει τι μπορεί να γίνει σε ένα η, δύο μήνες, αλλά όλοι ξέρουμε ότι μία τέτοια μεταγραφή δεν μπορεί να γίνει εύκολα, για πολλούς και διάφορους λόγους. Εδώ ο Μαρινάκης δεν τον πήρε τον Βύντρα πριν ενάμιση χρόνο, όταν ο παίκτης ήταν στα 32 κι η μεταγραφή ήταν έτοιμη. Θα τον πάρει τώρα;
Και τότε θα έκανε και πλάκα στον Παναθηναϊκό, που αν θυμάστε είχε μόλις συμφωνήσει με τον παίκτη τη λύση του συμβολαίου του, παίρνοντας και μία καθόλου μικρή αποζημίωση. Δηλαδή, ο Βύντρα θα έπαιζε στον Ολυμπιακό και θα πληρώνονταν (κι) από τον Παναθηναϊκό!  Και το ότι αρέσει στο Μίτσελ, είναι προφανές πως δεν σημαίνει ότι αποτελεί και…προτεραιότητα για τον Ισπανό προπονητή του Ολυμπιακού.
Τουλάχιστον αυτή την στιγμή δεν βλέπω να υπάρχει σοβαρό θέμα Βύντρα για τον Ολυμπιακό. Άλλωστε, αυτό λένε-κι εδώ είναι το σπουδαιότερο-και πηγές του Ολυμπιακού, που διαψεύδουν ότι υπάρχει θέμα Βύντρα. Ο Ολυμπιακός, άλλωστε, έχει άλλες κι άλλες θέσεις να καλύψει στα μεταγραφικά του και το βάρος απολύτως λογικά πέφτει σε αυτές.
Προσωπική άποψη; Με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια, όμως... Σα δεξί μπακ εγώ δεν νομίζω ότι μπορεί να βοηθήσει δημιουργικά τον Ολυμπιακό. Και μόνο αμυντικά, μπακ στον Ολυμπιακό δεν στέκεται. Σαν στόπερ μπορεί να ήταν μία από τις επιλογές του ρόστερ, λόγω εμπειρίας κι αθλητικών προσόντων.
Απλά, γενικά να ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός θέλει Έλληνες γιατί αυτό παίζει ρόλο στη λίστα των παικτών του Τσάμπιονς Λιγκ...
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: