Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Αυτό θα γίνει με Κατσουράνη-Μανιάτη!!

Ο θρυλικός Αποδυτηριάκιας αποκαλύπτει στον sportdog με τη μοναδική του πένα, τι θα γίνει με την κόντρα που ξέσπασε μεταξύ των δύο άσων Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ... Ο πιο μεγάλος τσαμπουκάς ανάμεσα σε δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές, με τη φανέλλα της ομάδας τους, συνέβη πριν από 40 χρόνια, όταν στο Καραϊσκάκη και σε ντέρμπυ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού χοντροπλακώθηκαν ο Βασίλης Κωνσταντίνου και ο μακαρίτης Τάκης Συνετόπουλος. Ο ένας κυνηγούσε τον άλλον, και να σκεφθείς ότι αυτό το απίστευτο επεισόδιο συνέβη επί δικτατορίας.
Τι θα γίνει, λένε, και ποιο θα είναι το κλίμα στην εθνική ομάδα με τους ανοιχτούς λογαριασμούς που άνοιξαν Κατσουράνης και Μανιάτης. Αποδυτηριάκιας μιλάει. Τίποτα δεν θα γίνει. Έχουν δίκαιο, δεν έχουν οι δυο τους, φταίνε, δεν φταίνε, θα κάτσουν στα αυγά τους. Μιλάμε για ιστορία τελειωμένη.
Η εθνική ομάδα και η παρουσία της στο μουντιάλ της Βραζιλίας είναι πολύ σοβαρή ιστορία. Ό, τι προηγούμενα έχουν οι δύο διεθνείς, Κατσουράνης που έκανε την αρχή, και Μανιάτης στον ημιτελικό κυπέλλου της Τούμπας θα τα καταπιούν αμάσητα. Το πανηγύρι είναι ήδη τελειωμένο.
Είναι πολύ ισχυρό κίνητρο η συμμετοχή ποδοσφαιριστών στο μουντιάλ, που σημαίνει μήπως πέσουν μάπες, μήπως ακουστούν μπινελίκια από τους άλλους διεθνείς, στην περίπτωση που Κατσουράνης, Μανιάτης θέλουν να δώσουν συνέχεια. Κάτι που το αποκλείω.

ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ της εθνικής τσακώθηκαν στα αποδυτήρια, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

Έκανε τα βεντετιλίκια του στην εθνική ομάδα ο διεθνής κυνηγός του Ολυμπιακού, αλλά οι άλλοι ποδοσφαιριστές την περνούσαν ντούκου τη δουλειά. Παραμονές κρίσιμου αγώνα ήντουσαν, μην κάνουν θέμα.
Ο δικός σου, όμως, συνέχιζε την ίδια βιόλα. Και στην προτελευταία προπόνηση και στην τελευταία προκαλούσε. Μέχρι που δεν άντεξε ο Άγγελος Αναστασιάδης.
Με αφορμή τον τσαμπουκά Κατσουράνη-Μανιάτη, που προκαλεί πονοκέφαλο στην εθνική ομάδα, αναφέρομαι σ' ένα άγνωστο περιστατικό που ποτέ δεν είδε το φως της δημοσιότητας. Παραμονές του παιχνιδιού Ελλάδος-Ρωσίας, στο Καυταντζόγλειο, το 1977. Φοβερό γκολ του Μίμη Παπαϊωάννου και νίκη 1-0 της Ελλάδος.
Ο Γαλάκος, τότε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, πριν πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, έκανε τα δικά του, έλεγε τα δικά του. Παθητική η αντίδραση των άλλων διεθνών. Και, τελικά, ο Άγγελος Αναστασιάδης, μπροστά σ' όλους, έβαλε στη θέση του τον Μάικ Γαλάκο.
“Κάτσε καλά! Αυτά που ξέρεις, στον Ολυμπιακό, όχι εδώ! Εδώ είναι εθνική ομάδα. Δεν θα στο πω για δεύτερη φορά. Μαζέψου!”.
Η σκηνή έγινε στα αποδυτήρια. Σα βρεγμένη γάτα ο Γαλάκος αποσύρθηκε σε μία γωνία. Τσιμουδιά δεν έβγαλε. Κιχ.
Για την Ιστορία. Στο επόμενο ματς, τελευταίο του ομίλου, στο Νεπ Στάντον, σήμερα Πούσκας στάδιο, μέσα σε επτά λεπτά η Ουγγαρία μας νίκησε 2-0 και πήγε αυτή στο μουντιάλ της Αργεντινής.

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: